Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

Hotel LIPA 3* Terme Lendava

Ostale terme Hoteli Slovenija
arrow

Opis

Hotel LIPA srednje je veliki hotel sa 120 soba i gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Lični odnos osoblja stvara opuštenu atmosferu za odmor s porodicom ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pešake, a u njegovoj okolini uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. U obnovljenom Hotelu Lipa na raspolaganju je 120 hotelskih soba i apartmana.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartmani i junior suite opremljeni su kupatilom s tušem i WC-om, fenom za kosu, kablovskom TV, telefonom, sefom, klima-uređajem i balkonom s pogledom na okolnu prirodu.

Gostima hotela Lipa na raspolaganju je hotelski restoran Lipa s bogatim buffet doručkom i ukusnim pansionskim obrocima. Osim savremene međunarodne kuhinje na jelovniku su često i tradicionalna slovenska jela i jela iz Pomurja među kojima treba probati lendavski bograč. Aperitiv bar je krcat dnevnim štampom i bogatom ponudom bezalkoholnih i alkoholnih pića.

U Hotelu Lipa gostima su namenjena tri bazena – unutrašnji, otvoreni i dečji bazen. Gosti hotela Lipa imaju slobodan ulaz i u spoljni vodeni svet. Ukupno im je tako na raspolaganju 8 manjih i većih bazena. Deo bazena ima običnu, a deo termalnu parafinsku vodu s blagotvornim uticajem na zdravlje. Kupanje je moguće u svim godišnjim dobima, a petkom i subotom u ponudi je noćno kupanje.

U Termama Lendava je izvor parafinske termalne vode koja ima blagotvorno dejstvo na kožu i pomaže kod reumatskih oboljenja. Na temelju parafinske termalne vode osmišljeni su i wellness i zdravstveni programi u ugodnom ambijentu wellness centra. Gosti Hotela Lipa pri upotrebi wellness usluga imaju posebne pogodnosti. Na raspolaganju su i frizerski i kozmetički salon.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Pošaljite upit za: Hotel LIPA 3* Terme Lendava

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com