Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

Hotel Prezident 4* Palićko Jezero

Palić Hoteli Srbija · Palić
arrow

Opis

U prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera nalazi se hotel "Prezident" ****. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. 50% smeštaja je pod klimatizacijom i svi javni prostori. Hotel poseduje aperitiv bar, bazene sa đakuzijem, atraktivan wellnes&spa centar. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.

  • Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:
  • Otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba, vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep). Temperatura vode je 26-28 °C.
  • Zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je takođe od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba.Suvu finsku saunu za 6 osoba.Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu.
  • Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)...Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. Nudimo vam nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.
  • Doručak se servira od 7:00 do 10:00, a sistem usluživanja je "buffet" (u zavisnosti od broja gostiju), kao i room service. Doručak je raznovrstan sadrži veliki izbor jela, toplih i hladnih napitaka.

Sve brži svakodnevni način života znači i sve veću izloženost stresu, što opet zahtjeva uspješnu borbu protiv negativnih posledica stresa. To podrazumeva pravo opuštanje, uživanje i prikupljanje nove snage u nekoj oazi mira. Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži: Otvoreni bazen , zatvoreni bazen (parno kupatilo). U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. suvu finsku saunu.Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu.Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu. Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)...Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. Nudimo vam nekoliko vrsta masaža: relax masaža cijelog tijela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar posjeduje dve prostorije za masažu.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Pošaljite upit za: Hotel Prezident 4* Palićko Jezero

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com