Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  

Eagles Villas 5* - Ouranopolis

Atos Hoteli Grčka · Atos
arrow

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi 4 km od mesta Uranopolis, na uzvišenju, sa predivnim pogledom na more, samo 100 m plaže. Smešten je preko puta hotela Eagles Palace, tako da gosti mogu koristiti usluge ovog hotela, SPA centar, restorane, barove, plažu...

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, prostorija za prtljag, parking, room servis, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila i bicikala, prodavnice, wifi, internet ugao, restoran, a la carte restoran, barovi, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na plaži, dečje igralište, mini klub 4-12 god., teretana, teniski teren, sportovi na vodi, časovi ronjenja, SPA centar, masaže, sauna, đakuzi, hamam, salon lepote, frizer...

USLUGA: Na bazi noćenja sa doručkom, uz mogućnost doplate usluge polupansion.

SOBE: Svih 40 vila se nalazi na uzvišenju, okruženom zelenilom, sa predivnim pogledom na more. Sve vile imaju privatni bazen, opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu, SAT TV, telefon.

Junior vila sa bazenom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Junior vila sa bazenom i privatnim vrtom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila i privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Predviđene za 2-5 osoba.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom i privatnim vrtom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila, privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima i privatni vrt. Predviđene za 2-5 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Predviđene za 2-6 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom i privatnim vrtom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, potpuno opremljenu kuhinju i privatni vrt. Predviđene za 2-6 osoba.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Pogled na more, Panoramski pogled
Parking, Bazen, Zatvoreni bazen, Sauna, Fitness - Teretana, Prostor za djecu, Bilijar, kuglana, pikado, video igre, Tereni za male sportove, Teniski tereni, Balkon / terasa, Wi-Fi, Klima, TV
Plaža - kupanje, Fakultativni izleti, Obilazak znamenitosti, Šetnja, Sport i rekreacija, Vodeni sportovi
Noćenje sa doručkom

Eagles Villas

Jedno dijete gratis, Drugo dijete gratis, Treća osoba sa popustom, Četvrta osoba sa popustom
Pogodan za porodice sa djecom

Pošaljite upit za: Eagles Villas 5* - Ouranopolis

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com