Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  


MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*

Paliouri Hoteli Grčka · Kasandra · Paliouri
arrow

Opis

LOKACIJA: hotel se nalazi na 5 km od mesta Paliouri i oko 15 km od Pefkohorija. Nov hotel, otvoren za sezonu 2016. Izlazi na peščano-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža).

SADRŽAJ: recepcija, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, mini klub za decu, dečje igralište, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana), teretana, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, mini market, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking… 

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate usluga polupansion ili pun pansion (samoposluživanje). 

SOBE: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu.

Standard soba pogled bašta
Oko 34-36 m2, prostrane i komforne sobe, nalaze se u prizemlju sa verandom koja koja ima izlaz na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Miraggio soba pogled bašta
Oko 34-36 m2, prostrane i komforne sobe, nalaze se na spratu sa predivnim pogledom na hotelsku baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled bašta
Oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju sa terasom koja gleda na predivnu hotelsku baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite bočni pogled more
Oko 37 m2, nalaze se na spratu sa terasom koja ima bočni pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled more
Oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju ili na spratu, sa terasom sa pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Premium Junior suite pogled more West Wing
Oko 37-39 m2, nalaze se na  zapadnom krilu .Ima balkon sa prekrasnim pogledom na more. Namenjena je za 4 osobe 

(francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Premium Junior suite sa privatnim bazenom West Wing

Oko 37-39 m2, nalaze se na spratu, sa terasom sa privatnim bazenom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Family junior suite pogled bašta
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na hotelsku baštu, sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Family junior suite bočni pogled more
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima bočni pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaćeg dela sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Family junior suite pogled more
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Deluxe suite sa privatnim bazenom
Oko 87-89 m2, nalaze se u prizemlju ili na spratu sa terasom koja ima pogled na more. Suite na dva nivoa, sa dve spavaće sobe, međusobno povezane stepenicama, ima dva kupatila, predviđene za 2-5 osoba.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

10
Tiha zona bez buke, Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta
Parking, Bazen, Sauna, Fitness - Teretana, Prostor za djecu, Bilijar, kuglana, pikado, video igre, Tereni za male sportove, Teniski tereni, Balkon / terasa, Wi-Fi, Klima, TV
Plaža - kupanje, Šetnja, Sport i rekreacija, Noćni život
All inclusive, Polupansion, Noćenje sa doručkom

MIRAGGIO THERMAL

Jedno dijete gratis, Drugo dijete gratis, Treće dijete gratis, Treća osoba sa popustom, Četvrta osoba sa popustom
Pogodan za porodice sa djecom

Pošaljite upit za: MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*


logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com