Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  

Rouda Bay 3* - Mikros Gialos

Lefkada Hoteli Grčka · Lefkada
arrow

Opis

Hotel Rouda Bay se nalazi na fantastičnoj peščano-šljunkovitoj plaži Mikros Gialos u zalivu Rouda, na oko 9km od Nidrija.

Nakon što prođete Nidri obilaznicom, vozite 8km ka Vasilikiju sve dok ne naiđete na putokaz za mesto Poros. Tu skrenite levo i vozite još oko 2km do raskrsnice na kojoj se levo skreće za Poros, a desno se nizbrdo ide ka zalivu i plaži. Odatle vozite krivudavim putem nizbrdo oko 3km do malog zaliva Rouda i plaže Mikros Gialos, gde se nalazi hotel Rouda Bay.

Hotel Rouda Bay ima 28 smeštajnih jedinica, standardne sobe za dve osobe (19m2), superior sobe za tri osobe (25m2) i apartmane za četiri osobe (38m2). Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju televizor, bežični internet, telefon, sef, fen i kozmetiku u kupatilu i terasu, a apartmani imaju i malu kuhinju. Čišćenje se obavlja svakodnevno, dok se peškiri i posteljina menjaju svakog drugog dana.

Gostima je na raspolaganju veoma lepo uređeno dvorište sa dečjim igralištem, restoran, taverna na plaži, bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena koji je ujedno i bar na plaži, takođe sa ležaljkama i suncobranima koje se doplaćuju 5e za set dnevno, parking i supermarket. Rouda Bay Hotel ima i a la carte restoran sa raznovrsnom ponudom sveže ribe. Recepcija je gostima na usluzi 24 časa dnevno i nudi sledeće usluge: iznajmljivanje automobila i bicikala, upoterba sefa, doktor na poziv, upotreba štampača i faksa, buđenje i naručivanje taksija.

Dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima, uz obavezan upit pri rezervaciji. Objekat je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Hotel Rouda Bay preporučujemo putnicima koji traže odličnu uslugu i smeštaj na plaži daleko od gužve Nidrija.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

10
Tiha zona bez buke, Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta
Parking, Prostor za djecu, Balkon / terasa, Wi-Fi, Klima, TV
Plaža - kupanje, Šetnja
Polupansion, Noćenje sa doručkom, Najam

Rouda Bay

Jedno dijete gratis, Drugo dijete gratis, Treće dijete gratis, Četvrto dijete gratis
Pogodan za porodice sa djecom, Dozvoljeni kućni ljubimci

Pošaljite upit za: Rouda Bay 3* - Mikros Gialos

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com