Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  

Ralitsa 2*

Limenaria Hoteli
arrow

Opis

Hotel Ralitsa se nalazi u širem centru Limenarije, u nizu hotela uz plažu, na šetalištu. Dolazeći iz pravca Prinosa, skrenite desno odmah posle hotela Triada, vozite do obale, skrenite levo i nakon hotela Akrogiali, Agali i Thalassies, pre mostića, videćete hotel Ralitsa na samoj obali.

U pitanju je hotel sa dve zvezdice. U svom sastavu ima restoran i bar sa baštom na plaži. Nedavno je većim delom renoviran.

U hotelu postoji 24 sobe od kojih je za internet rezervacije dostupno između pet i osam jedinica. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve sobe imaju pogled na more, svetle su, srednje veličine (20-25m2) i opremljene drvenim nameštajem. Sve imaju televizor (grčki kanali i tri satelitska), klima uređaj, fen za kosu, signal za bežični internet i frižider. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela uz kupljeno piće.

Postoji samo jedna četvorokrevetna soba koja se nalazi na prvom spratu. U jednoj sobi se nalazi francuski, a u drugoj krevet na sprat. Ova jedinica nema tuš kabinu. Trokrevetne sobe imaju francuski i singl ležaj, a dvokrevetne samo jedan francuski krevet. Sve jedinice su raspoređene na prvom i drugom spratu.

U ponudi je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Čišćenje je svakodnevno, dok se peškiri i posteljina menjaju na tri dana.

Plaža je na par metara, ispred hotela. Peščana je na obali, a u vodi ima i kamenja. More je najčešće čisto, a na plaži retko ima gužve. Plaža je dugačka 2-3km, tako da uvek možete naći deo koji vam se sviđa i koji vam odgovara. Na nekih 600m od hotela je mala gradska plaža u Limenariji, a na 3km odatle je i čuvena plaža Tripiti. Prvi sadržaji (market, pekara, restorani i šetalište) su na par minuta hoda od hotela. Parking prostor vam je obezbeđen, što je pogodnost u centralnom delu Limenarije. Nalazi se na udaljenosti od oko 50m od smeštaja.

Ukoliko želite pristojan smeštaj na plaži i šetalištu, a izvan gužve i saobraćaja, onda je hotel Ralitsa odličan izbor. Ukoliko izaberete ovaj smeštaj možete imati ako želite odmor bez vožnje auta, jer su svi sadržaji koje gradić nudi bukvalno na korak od hotela (plaža odmah ispred hotela kao i deo šetališta sa restoranima i tavernama).

Hotel Ralitsa je poznat i po tome sto u bašti svog kafića uvek isprati sve sportske događaje u kojima učestvuju naši sportisti (sa prenosom na srpskom jeziku).

Hotel je, osim što je plaži i šetalištu, na dobroj lokaciji i zbog toga što je na jugu ostrva, pa se u njegovoj blizini nalaze najpoznatije plaže (Psiliamos, Tripiti, Pefkari, Roso Gremos, Notos), ali i Potos koji je od Limenarije udaljen svega 5km.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

20
Pogled na more, Panoramski pogled
Parking, Balkon / terasa, Klima, TV
Plaža - kupanje, Fakultativni izleti, Šetnja
Polupansion, Noćenje sa doručkom

Ralitsa

Jedno dijete gratis, Drugo dijete gratis, Jedno dijete sa popustom, Drugo dijete sa popustom, Treća osoba sa popustom
Pogodan za porodice sa djecom

Pošaljite upit za: Ralitsa 2*

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

 

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com