Nova godina

 

 

30.12.2017.-02.01.2018.  4 DANA / 3 NOĆI

390 KM PO OSOBI U STANDARDNOJ DVOKREVETNOJ SOBI 

 Proslavite Novogodišnje Veče u elegantnom ambijentu hotela Park uz popularni bend i veselo društvo. Doživite Fruškogorsko veče uz popularni tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.

29.12.2017. - 03.01.2018.

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svjetske kulturne baštine UNESCO-a.

31.12.2017. – 02.01.2018.

Temišvar, najveći grad Banata, leži na obalama rijeke Begej i sjedište je županije Tamiš. Temišvar je najveći kulturno istorijski centar Srba u Rumuniji gdje i danas živi veliki broj srpskog življa. U gradu se nalazi sjedište Eparhije Temišvarske Srpske Pravoslavne crkve, kao i savez Srba u Rumuniji. Grad nazivaju "Mali Beč" jer je dugo bio pod opsadom Habzburgovaca, a njegov centar podsjeća na stari dio Beča.

GARANTOVAN POLAZAK

Garantovana realizacija fakultativnog programa

31.12.2017.  –  04.01.2018.

GARANTOVAN POLAZAK

Garantovana realizacija fakultativnog programa

29.12.2017.  –  05.01.2018.

3 dana autobusom

Beč će i ovog puta na prelasku iz stare u novu godinu biti apsolutno jedan od najuzbudljivijih gradova Evrope. Cio grad se pretvara u veliku, veselu zabavu sa obiljem predstava i muzičkih pozornica, galerije i muzeji širom otvorenih vrata, zabavni vašar kod Pratera, brzi kurs valcera i šarene tezge sa suvenirima, hranom i kuvanim vinom....

 

POLAZAK: 30.12.2017.                                                                             POVRATAK: 01.01.2018.

NOVA GODINA 2018.
BEČ

29.12.2017. - 01.01.2018.

 

BEČ centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa plijeni svojom raskošću i ne ostavlja posjetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

 

1.dan (29.12.2017. – petak) BIJELJINA  

Polazak autobusa u večernjim časovima sa dogovorenog mjesta.  Noćna vožnja sa kraćim pauzama. 

2.dan (30.12.2017. – subota) BEČ

Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima. Parndorf outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za djecu, sportske obuće itd. Nastavak putovanja do Beča. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom  i zgradom Ujedinjenih nacija. Smještaj u hotel poslije 15 časova. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan (31.12.2017. – nedjelja) BEČ 

Doručak. Napuštanje hotela.  Fakultativna posjeta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj ljetnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i Dunavskom tornju, odakle se pruža prelijepa panorama na grad. Slobodno vrijeme. Mogućnost  fakultativanog  izleta u Bratislavu, po dolasku u Bratislavu,  zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim dijelom starog grada na obali Dunava. U popodnevnim časovima  povratak za Beč. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gdje se priređuje spektakularni vatromet u ponoć.

SREĆNA NOVA GODINA 2018. GODINA

4.dan (01.01.2018. – ponedjeljak) BIJELJINA  

Sastanak grupe u 02 časa kad je predviđen polazak  za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske. Dolazak u Bijeljinu  u jutarnjim časovima.

 

CIJENAARANŽMANA: 199KM

 

ARANŽMANOBUHVATA:
- prevozautobusom turističke klase na navedenoj relaciji  / mjesta se određuju  prema prijavi;
- 1 noćenje sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama;

- razgledanje Beča u pratnji vodiča;

- usluge vodiča (predstavnik agencije);

- organizaciju putovanja.

ARANŽMANNEOBUHVATA:

- putničko zdravstveno osiguranje;
- individualne troškove;

Fakultativne izlete: minimum 25 osoba za realizaciju izleta

- dvorac Schönbrunn 25 evra / 15 evra djeca;

- posjeta Dunavskom Tornju 10 evra / 5 evra djeca;

- izlet do Bratislave 15 evra / 10 evra djeca

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, parking,  vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promjene cijene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cijena je podložna promjeni. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE I POPUSTI:

- doplata za 1/1 sobu 50% - isključivo na upit;

- djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ostvaruju popust 10%, imaju sjedište u busu i pomoćni ležaj u hotelu.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana prije putovanja ili u mjesečnim ratama do polaska.

 

 

Aranžman rađen na bazi 40 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanje aranžmana.

 

 

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*

Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14-01-07-3-1608/15 od 05.06.2015.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

 

 

GRUPNI  DOČEK NOVE 2018. GODINE

BEČ

Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mjesta. Nalazi se 230km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd – Podgorica - Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mjesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost. U vrelim ljetnjim danima mozete se rashladiti na velikom olimpijskom bazenu koji je ispunjen mineralnom izvorskom vodom.

Hotel za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja.Vaš drugi dom!

 

DOČEK NOVE GODINE - ARANŽMAN 4 NOĆI

29.12. - 02.01.2018.

Sa ponosom vam predstavljamo Klub Satelit, najlepše zlatiborsko odmorište. Objekat opremljen po najvišim standardima odiše toplinom i domaćinskom atmosferom, što će učiniti da se na ovom mestu osetite kao kod kuće. Svaki detalj osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bismo vam omogućili pun ugođaj tokom boravka na jednoj od najlepših planina Srbije.

Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i četrnaest apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, bežičnu internet konekciju i druge pogodnosti.

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Hotel raspolaže sa 120 smještajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama.

INDIVIDUALNI DOČEK NOVE 2017. GODINE

SEGEDIN (MAĐARSKA)

Jahorina, snježna ljepotica, planina koja je 1984. godine bila domaćin 14. zimskih olimpijskih igara, a koja je i danas jedan od najvećih skijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu. Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28 km. Jahorina predstavlja davno otkriven izazov, kome treba dati pečat novog vremena. Skijašima je na raspolaganju 20km dobro uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih žičarama i ski-liftovima, ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat.

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini nalazi se hotel "Rajska dolina". U svojim objektima sa oko 20 ležaja u apartmanma, jenokrevetnm, dvokrevetnim, trokrevetnim komfornim sobama prima goste tokom cijele godine. Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica jedne od osam žičara jednosjeda i dvosjeda.

DOČEK NOVE 2017. GODINE

BRATISLAVA

 

Spajanjem tri grada: Budima, Obuda i Pešte nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Budimpešta je jedna od najpoželjnijih destinacija u kojoj želite dočekati Novu godinu u predivnoj prazničnoj atmosferi punoj optimizma, dobre volje i želje za dobrom zabavom. Provedite najluđu noć u sopstvenoj organizaciji... na ‘’open air’’žurci, u jednom od mnoštva restorana ili u jednoj od veoma atraktivnih diskoteka... izbor je na Vama.

POLAZAK: 30.12.2017.                                                                                           POVRATAK: 01.01.2018.

DOČEK NOVE 2017. GODINE

SOLUN

 

Jahorina, snježna ljepotica, planina koja je 1984. godine bila domaćin 14. zimskih olimpijskih igara, a koja je i danas jedan od najvećih skijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu. Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28 km. Jahorina predstavlja davno otkriven izazov, kome treba dati pečat novog vremena. Skijašima je na raspolaganju 20km dobro uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih žičarama i ski-liftovima, ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat.

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini nalazi se hotel "Rajska dolina". U svojim objektima sa oko 20 ležaja u apartmanma, jenokrevetnm, dvokrevetnim, trokrevetnim komfornim sobama prima goste tokom cijele godine. Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica jedne od osam žičara jednosjeda i dvosjeda.

30.12.2017. – 03.01.2018

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mjesto u sjeveroistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg vijeka bila najvažniji grad na svijetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike. Venecija je jedinstven grad na svijetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću rijeke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umjesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrijednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

i možete osjetiti na svakom koraku.

POLAZAK: 30.12.2017.                                                                                      POVRATAK: 02.01.2018.

1. DAN: (30.12.2017. – subota) BIJELJINA – ZLATIBOR

Polazak iz Bijeljine u popodnevnim časovima sa dogovorenog mjesta. Putovanje do Zlatibora sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak na Zlatibor. Smještaj u hotel ‘’Čigota’’ ili u privatne vile. Večera. Noćenje.

2. DAN (31.12.2017. – nedjelja) ZLATIBOR

Doručak. Dan predviđen za slobodne aktivnosti, u podnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska do Sirogojna. ''Staro selo'' je muzej na otvorenom u kojem se prikazuje arhitektura, unutrašnje uređenje zgrada, način privređivanja i organizacija porodičnog života ljudi brdsko-planinskih predjela na Zlatiboru, koji je dio jugozapadne Srbije kao i prostranih šumovitih predjela dinarske oblasti. Povratak na Zlatibor. Večera. Odlazak na individualni doček Nove Godine. Noćenje.

SREĆNA NOVA 2018. GODINA

3. DAN: (01.01.2018. – ponedjeljak) ZLATIBOR

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Mokre Gore i posjeta Drvengradu, selu na razmeđu Zlatibora i Tare koje je reditelj Emir Kusturica izgradio na brdu Mećavnik. Povratak na Zlatibor... Večera. Noćenje.

4. DAN: (02.01.2018. – utorak) ZLATIBOR – BIJELJINA

Doručak. Napuštanje smještaja. U podnevnim časovima, polazak za Bijeljinu. Dolazak u Bijeljinu u poslijepodnevnim časovima.

 

CIJENAARANŽMANAu hotelu ‘'Čigota'':

 265KM – B blok

 279KM – A blok

CIJENA ARANŽMANA privatni smještaj:

249 KM u 1/3, 1/4 ili 1/5 studio/apartman

 

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.