Venecija - bez noćenja

30.12.2017. – 03.01.2018

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mjesto u sjeveroistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg vijeka bila najvažniji grad na svijetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike. Venecija je jedinstven grad na svijetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću rijeke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umjesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrijednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

i možete osjetiti na svakom koraku.

1.dan (30.12.2017. – subota) BIJELJINA

Polazak iz Bijeljine u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2.dan (31.12.2017. – nedjelja)PALMANOVA – LIDO DI JESOLO

Dolazak u jutarnjim časovima do tržnog centra u blizini mjesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dječija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Nastavak putovanja do hotela, Lido di Jesolo. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Uveče (fakutativno) organizovani odlazak u Veneciju, odlazak autobusom do mjesta Punta Sabioni, prevoz brodom (Punta Sabione - Venecija - Punta Sabione). Nakon dočeka Nove godine, organizovani povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Noćenje.

SREĆNA NOVA 2018. GODINA

3.dan (01.01.2018 – ponedeljak)LIDO DI JESOLO – VERONA

Kasni doručak. Mogućnost fakultativnog  izleta za Veronu. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih.  Slobodno vrijeme za individualno razgledanje. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (02.01.2018. – utorak)LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna posjeta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vijek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze djela Ticijana i Tintoretija. Slobodno vrijeme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Bijeljini. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske... sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5.dan (03.01.2018. – srijeda)BIJELJINA

Dolazak u Bijeljinu u ranim jutarnjim časovima.

CIJENAARANŽMANA: 279KM

 ARANŽMANOBUHVATA:
- prevozautobusom turističke klase na navedenoj relaciji  / mjesta se određuju  prema prijavi;
- 2 noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak) u hotelu sa 3* u Lido di Jesolo u 1/2 i 1/2+1 sobama;

- razgledanje Venecije;

- usluge vodiča (predstavnik agencije);

- troškove organizacije putovanja.

ARANŽMANNEOBUHVATA:

- putničko zdravstveno osiguranje;
- individualne troškove;

Fakultativne izlete: minimum 30 osoba za realizaciju izleta

- 31.12.2017. brod na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni – 25 evra / 20 evra djeca, za odlazak na doček na trgu u Veneciji;

- 02.01.2018. brod na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni – 20 evra / 15 evra djeca;

- obilazak Verone – 20evra.

 

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, parking,  vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promjene cijene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cijena je podložna promjeni. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE I POPUSTI:

- doplata za 1/1 sobu 50% - isključivo na upit;

- djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ostvaruju popust 10%, imaju sjedište u busu i pomoćni ležaj u hotelu.

 

Hotel  3* Nalazi se u poznatom ljetovalistu Lido di Jesolo. Sobe 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom....  Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - doručak kontinentalni slatko – slani (skroman). Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pred putovanje.

 

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana prije putovanja ili u mjesečnim ratama do polaska.

 

 

Aranžman rađen na bazi 40 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanje aranžmana.

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*

Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14-01-07-3-1608/15 od 05.06.2015.

Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

Preporučujemo da pogledate još: « Temišvar ZLATIBOR - NOVA 2018. »

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.