Sakriven je u stoletnoj šumi kanadskih platana, 50 metara od obale Palickog jezera. Hotel je izgradjen davne 1860. Godine. Projektovan je u stilu klasicizma i zašticen je od strane Zavoda za zaštitu spomenika kao spomenik kulture. Hotel Park ima 4 zvezdice. Odiše duhom starih vremena spojenim sa modernim enterijerom, i u svojoj ponudi ima: Pored standardne ponude Hotel Park ima u svom sastavu i Spa centar koji nudi masaže, saune, hidro masaže, dok se fitness centar nalazi na 50m u Hotelu Jezero.

Hotel poseduje non-stop čuvani parking, prenos prtljaga do recepcije, menjačnicu i sef na recepciji. Ishrana gostiju Hotela Park odvija se u restoranu Mala Gostiona koji se nalazi 50m od hotela. Gostima hotela na raspolaganju su brojni zanimljivi sadržaji na Paliću.

Hotel Jezero ima 4 zvezdice .Uvučen u stoletnu šumu, nalazi se na samo 50m od ženskog štranda, same obale Palićkog jezera, od Hotela Park odvojen je starom Velikom terasom koja se nalazi izmedju njih.Izgradjen je 1903 godine i tada je dobio ime Veliki hotel.

Recepcija je centralna i nalazi se u Hotelu Park.

Hotel poseduje non-stop čuvani parking, prenos prtljaga do recepcije, menjačnicu i sef na recepciji. Ishrana gostiju Hotela Jezero odvija se u restoranu Mala Gostiona koji se nalazi 100m od hotela. Gostima hotela na raspolaganju su brojni zanimljivi sadržaji na Paliću

Hotel "Vila Lago" je lociran na samo 150m od Palićkog jezera. Na par koraka od hotela nalaze se Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji.

Kompletan enterijer i eksterijer hotela "Vila Lago" je urađen po najvišim svetskim standardima kao jedinstveni spoj moderne arhitekture i tradicije. Prostrana letnja terasa u senci gustih krošnji, bar na otvorenom, prijatna ambijentalna muzika uz opuštajući žubor vode upotpunjena je i otvorenim hidromasažnim bazenom.

Sve sobe i apartmani opremljeni su klima uređajem, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim izlazom, sefom, mini-barom i besplatanim internet pristupom. Pored svoje široke ponude, svim gostima hotela "Vila Lago" je na raspolaganju i besplatni transfer sa železničke i autobuske stanice do hotela, parking sa video nadzorom, "room service" 24h, usluga pranja i peglanja veša, besplatno korišćenje bicikala, kao i mogućnost plaćanja karticom.

U sklopu hotela "Vila Lago" se nalazi i restoran sa aperitiv barom. U restoranu se u prepodnevnim časovima mogu probati najukusnija jela koja će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gurmana.

Od ove godine Hotel "Vila Lago" je upotpunio svoju ponudu modernim SPA centrom u kojem gosti mogu da se relaksiraju u hidromasažnom bazenu, opuste u turskom kupatilu ili IC kabini. Relaksaciona masaža, tretmani lica i tela oslobodiće Vas stresa i napetosti.

U prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera nalazi se hotel "Prezident" ****. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. 50% smeštaja je pod klimatizacijom i svi javni prostori. Hotel poseduje aperitiv bar, bazene sa đakuzijem, atraktivan wellnes&spa centar. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.

 

  • Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:
  • Otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba, vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep). Temperatura vode je 26-28 °C.
  • Zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je takođe od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba.Suvu finsku saunu za 6 osoba.Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu.
  • Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)...Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. Nudimo vam nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.
  • Doručak se servira od 7:00 do 10:00, a sistem usluživanja je "buffet" (u zavisnosti od broja gostiju), kao i room service. Doručak je raznovrstan sadrži veliki izbor jela, toplih i hladnih napitaka.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.