Nalazi u centru Vrnjačke Banje (podnožje crkvenog brda), u neposrednoj blizini centralnog banjskog parka i glavne promenade. Okružena je prelepim parkom s jedne, i nizom starih zgrada popularno nazvanih “Vrnjački Monmartr” sa druge strane. Smatra se jednim od najluksuznijih i najreprezentativnijih objekata u Vrnjačkoj Banji.

Vila je nastala daleke 1929-e godine, a njena gradnja je bila inspirisana pariskom arhitekturom tog vremena. Duh gradskog zapadnoevropskog života uneli su doktor Živadinović i njegova supruga, kao prvobitni vlasnici ove vile. To je bio prvi prodor zapadnog aristokratskog života u predratnoj Vrnjačkoj Banji. Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu usluga, vila je ubrzo postala mesto sastanka poznatih ljudi tog vremena iz cele Evrope.
Danas je “Vila Aleksandar” (nekadašnja Vila Živadinović) u potpunosti rekonstruisana, zadržavši pritom izgled iz vremena njenog nastanka. Obnova objekta je izvršena u saradnji sa Zavodom za Zaštitu Spomenika Kulture u Kraljevu.
Vila je luksuzno opremljena i raspolaže sa četiri apartmana (jedan de lux i tri junior apartmana) i 19 soba. Sve sobe / apartmani imaju mini bar sa velikim izborom pića, telefon sa direktnim biranjem brojeva, LCD TV sa preko 50 programa. Apartmani su opremljeni sa TV setom i u spavaćoj sobi, i u dnevnom boravku. Većina soba ima balkone.
Hotel poseduje kafe-poslastičarnicu, restoran, piano bar, kamin salon, spa centar, room servis, salu za sastanke, parking prostor.

Smešten je u samom centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim parkovskim površinama. U neposrednoj blizini nalaze se četiri termomineralna izvora, Rimski izvor iz II veka, tenisko igralište (200m), tržni centar (300m), otvoreni olimpijski bazen (300m). Sve sobe imaju TV (domaći i satelitski kanali), moderna kupatila (duboke kade, bide), telefone sa direktnim biranjem.

Trenutke odmora gosti mogu provesti na terasi hotela okruženoj zelenilom i cvećem, poslastičarnici sa terasom i pogledom na banjsku promenadu, aperitiv baru. Od dodatnih sadržaja u hotelu postoji internet caffe, sala za stoni tenis, diskoteka, sauna i zatvoreni poluolimpijski bazen, prodavnica suvenira, moderan frizerski salon, veliki parking.

Smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim standardima. Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji, teniski teren, fitness centar, otvoreni bazen, ekskluzivni Wellness centar ( slana pećina, zlatni hamam, VIP salon, riska banja, kaldarijum, tepidarijum, finska sauna), Relax ( razne vrste masaža ) i Beauty zona ( frizerski, kozmetički salon, usluge manikira, pedikira).

Hotel Zvezda nalazi se na samoj vrnjačkoj promenadi pored centralnog parka. Raspolaze sa 290 lezaja u sobama i apartmanima. Sve sobe imaju kupatilo TV i telefon. Hotel ima restoransku salu sa 450 mesta, kafanu, aperitiv bar, zabavni salon, TV sala, zatvoren bazen, sauna, solarijum, kuglana, stoni tenis sala, teretana, frizerski salon, letnja terasa, kongresni centar sa 5 dvorana (1200 sedišta), parking, garaža.

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.