Lokacija: Apartmani Adria se nalaze na samo par koraka od plaže. Deo je odmarališta Adria Ankaran, koje poseduje sopstvenu plažu, olimpijski bazen i zatvoreni bazen sa toplom morskom vodom.

Smeštaj: Apartmani su klimatizovani i imajuTV sa kablovskim kanalima, besplatan kablovski internet, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak , spavaću sobu i terasu.

Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju sauna, teretana, dečije igralište i teren za odbojku, kuglana koja ima 6 staza, odbojka na pesku, fudbal, košarka, mini-golf, stoni tenis i nekoliko sportova na vodi, hotelska plaža, besplatan parking. Spa centar je dostupan uz doplatu.

Usluga: najam apartmana

Lokacija: Vila Cedra je okružena velikim vrtom i smeštena u okviru odmarališta Adria Ankaran, na udaljenosti oko 150 m od mora.

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu. Svaka smeštajna jedinica nudi besplatan kablovski internet, prostor za sedenje, TV sa kablovskim kanalima, radni sto i kupatilo.

Hotelski sadržaji: Gosti Vile Cedra mogu koristiti sadržaje odmaralište koje raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, spa centrom i privatnom plažom, udaljenom oko 300 metara. Poseduje teniski teren, fitnes centar i kuglanu sa 6 staza. Gosti mogu igrati odbojku na pesku, stoni tenis, mini-golf, fudbal i košarku. U okviru objekta postoje restorani i vrt sa dečijim igralištem.

Usluga: polupansion ( doručak i večera, švedski sto) u restoranu susednog hotela Convent.

Lokacija: Hotel i odmaralište Villa Adriatic Adria Ankaran nalazi se u okviru odmarališta Adria Ankaran. Renoviran je 2012. godine. 

Smeštaj: U ponudi ima klimatizovan, moderno uređen smeštaj sa balkonom, klima-uređajem i kablovskom televizijom. Sve sobe sadrže LCD TV, prostor za sedenje i radni sto. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa tušem.

Hotelski sadržaji: Gosti Vile Adriatic mogu koristiti sadržaje odmaralište koje raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, spa centrom i privatnom plažom, udaljenom oko 300 metara. Poseduje teniski teren, fitnes centar i kuglanu sa 6 staza. Gosti mogu igrati odbojku na pesku, stoni tenis, mini-golf, fudbal i košarku. U okviru objekta postoje restorani i vrt sa dečijim igralištem.

Usluga: polupansion ( doručak i večera, švedski sto)

Lokacija: Vila Bor se nalazi se u okviru odmarališta Adria Ankaran, na udaljenosti oko 200 m od plaže. 

Smeštaj: U ponudi ima klimatizovan, moderno uređen smeštaj sa balkonom, klima-uređajem i kablovskom televizijom. Sve sobe sadrže LCD TV, prostor za sedenje i radni sto. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. jedna broj soba je prilagođen za smeštaj osoba sa ivaliditetom.

Hotelski sadržaji: Gosti Vile Bor mogu koristiti sadržaje odmaralište koje raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, spa centrom i privatnom plažom, udaljenom oko 300 metara. Poseduje teniski teren, fitnes centar i kuglanu sa 6 staza. Gosti mogu igrati odbojku na pesku, stoni tenis, mini-golf, fudbal i košarku. U okviru objekta postoje restorani i vrt sa dečijim igralištem.

Usluga: polupansion ( doručak i večera, švedski sto)

Lokacija: Ovaj neobičan hotel je smešten u nekadašnjem benediktinskom manastiru, renoviranom 2011. godine. Deo je odmarališta Adria Ankaran, koje poseduje sopstvenu plažu, olimpijski bazen i zatvoreni bazen sa toplom morskom vodom.

Smeštaj: Sve sobe sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Iz soba se pruža pogled na park ili na atrijum sa fontanom izgrađenom 1835. godine.

Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju sauna, teretana, dečije igralište i teren za odbojku, kuglana koja ima 6 staza, odbojka na pesku, fudbal, košarka, mini-golf, stoni tenis i nekoliko sportova na vodi, hotelska plaža, besplatan parking. Spa centar je dostupan uz doplatu. Ispred samog odmarališta Ankaran počinje biciklistička staza Parenzana, koja se pruža duž slovenačke obale. Do Kopra i italijanske granice može se stići za 10 minuta vožnje.

Usluga: polupansion ( doručak i večera, švedski sto)

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.