Apartmani ‘’JAT’’ se nalaze u centru turističkog kompleksa. Neposredno iznad objekta nalazi se hotel Klub A. Najbliže žičare ‘’Pančićev vrh’’ i ‘’Malo jezero’’ udaljene su samo 80 metara. Hotel je izgrađen u planinskom stilu i ima 134 apartmana. Svi apartmani su renovirani ove godine, opremljeni mini blok kuhinjom, kupatilom, sat TV i telefonom. U hotelu su gostima na raspolaganju banka prodavnica, restoran, ljekarska ordinacija, ski servis. Ukoliko stranka uplati polupansion, doručak kontinentalni, večera po meni-u.   

Vila Kopaonik najnoviji objekat na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god.Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini "JAT apartmana" i  sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta. Vila Kopaonik poseduje skijašnicu - prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku. U okviru objekta nalazi se i ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije. 

 

 

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Hotel objedinjuje u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, wellness & spa odmor, za organizaciju raznih manifestacija, “teambuilding”-a, kongresa i seminara. Deo ukupnog smeštajnog kapaciteta potpuno je redizajniran i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Ljubiteljima vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju su sve blagodeti luksuznog SPA & Wellness centra “Grand Oaza” na 1800m2, opremljenog po uzoru na svetske SPA centre. Bogata ponuda u nekoliko barova i restorana, business centar sa najsavremenijom tehničkom opremom, vrhunska zabava u modernoj kuglani sa 8 traka, fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje i kardioprogramom, bilijar sala i dečija igraonica, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje ovaj hotel pruža svojim gostima.

Apartmani Konaci nalaze se u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Ovaj kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Kompleks apartmana i aparthotela otvoren je u januaru 2012.god. Sadrži Spa & Wellness centar  koji se prostire na 900m2 i sadrži: zatvoren bazen dimenzija 14 x 6m sa jacuzzi-em, otvoren bazen dimenzija 10 x 5m, jacuzzi na otvorenom , finsku saunu, bio saunu (ruska banju), aroma - parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe i float spa kapsulu. Float spa tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno. Svi gosti SPA & WELLNESS centra dobijaju bade mantil paštemal, peškir i papuče.  Kraljevi Čardaci SPA su proglašeni 2012. godine najboljim SPA &WELLNESS hotelom u Srbiji ;a la cart restoran, pivnicu, lobby bar, pansionski restoran, bar pored bazena, konferencijske sale sa audio i video opremom, igraonica za djecu, Wi-Fi internet, mogućnost rentiranja lap-top računara, skijašnica i ski servis na 30m od staze Malo jezero, otvoreni parking (ograničenog kapaciteta).

Hotel Angella se nalazi u srcu turističkog centra Kopaonik, na samo nekoliko koraka od ski staze. Nastao je spajanjem pređašnjih konaka Ras i Zvečan koji su i pored potpunog preuređenja enterijera zadržali autentičan spoljašnji izgled apartmanskog kompleksa Konaci – Sunčani vrhovi. Hotel raspolaže sa 127 moderno opremljenih soba koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Pored pansionskog restorana Dancing, prodavnice i novinarnice One minute, gostima su na raspolaganju besplatni sadržaji novootvorenog Grand Oaza Spa & Wellness centra u hotelu Grand koji se prostire na 1.800 m² (zatvoreni bazen dimenzija 18 x 9 m, hidro – termo kada, relax zona, Sauna svet – infrared sauna, finska sauna, ruska banja, tropske kiše, hamam, amfiteatar sauna, aroma – parno kupatilo, slano – ledena pećina, kneipp). Smeštaj u hotelu Angella uključuje i besplatno korišćenje savremenog fitness centra koji se takođe nalazi u hotelu Grand. U hotelu Angella nalazi se kongresni centar na pet nivoa, površine 1000 m². U okviru kongresnog centra nalazi se pet sala čiji kapacitet i multifunkcionalnost omogućavaju organizaciju različitih skupova i događaja. Svaka sala raspolaže kompletnom audio i video opremom (projektor, platno, flipchart, ozvučenje, wireless internet).

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najljepšem predjelu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine, svega 15 minuta hoda od turističkog centra planine i ski liftova. Gostima su na raspolaganju 86 soba i tri apartmana, (sobe su sa kupatilom, telefonom i TV sa satelitskim programom), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, restoran, bilijar sala, besplatan wireless internet, skijašnica. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju. Doručak i večera se serviraju na bazi samoposluživanja.

Kopaonik je najveći planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih ljepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančićev vrh, 2017m , a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650 m do 2017 m. Snijeg počinje krajem novembra i traje do maja, prosječno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 km.

 

Turistički apartmani Nebeska Stolica 1. Lokacija: na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), u neposrednoj blizini hotela Grand. Objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Svaki apartman ima CATV, telefon, kuhinju koja je opremljena frižiderom, rešoom sa dve ringle, kompletnim posudjem. Kupatila su opremljena tuš kabinom I fenom.

Dodatni sadržaji: u okviru objekta se nalazi restoran "L`ami", podijeljen u tri ambijentalne cjeline – sale, svaka sa kaminom. Pored usluga pansiona, restoran radi i A’la carte ponudu. Besplatan Wi-Fi u cijelom objektu.

 

Turistički apartmani Nebeska Stolica 2. Lokacija: na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac). Objekat ima 40 savremeno opremljenih apartmana, različite strukture od 2–8 osoba. Svaki apartman ima CATV, telefon. Kuhinja je opremljena blok kuhinjom, kvalitetnim posuđem, a kupatila tuš kabinama i fenom. Dodatni sadržaji: pored restorana “Central”u kome se služi usluga PP, gosti u objektu mogu uživati u ponudi nacionalne kuhinje u restoranu “Krčma u planini”. Čari dobre kuhinje, i prepoznatljivog i neobičnog ambijenta, mogu probati i skijaši (dozvoljen ulazak u ski opremi). Besplatan Wi-Fi u cijelom objektu.                                                                  

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina

info@happytravelbn.com

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h

subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310

+387 55 227 311

Fax: +387 55 414 500

Copyright - Happy Travel Bijeljina, 2017. Sva prava zadržana.