Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  

Hotel Lavina

Jahorina Hoteli Bosna i Hercegovina · Jahorina
arrow

Detalji

Novoizgrađeni hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Evrope.

Smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja. Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Kompletna usluga

Hotel Lavina Jahorina je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smještaja, preko vrhunske kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.

Restoran–bar

Prijatna domaća atmosfera, profesionalno i ljubazno osoblje kao i veliki izbor jela i pića vrhunskog kvaliteta.

Wellness centar

Finska sauna, parno kupatilo i jacuzzi kada. U ponudi su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen

Smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Noćni klub

U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mjesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz cijelog regiona.

Konferencijska sala

Višenamjenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima.

Ski rental i ski škola

Ski rental raspolaže opremom svjetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.

Igraonica za djecu

A za najmlađe, u sklopu restorana smještena je igraonica za djecu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.

Gdje se nalazimo

Hotel Lavina Jahorina smješten je na najljepšem dijelu planine Jahorina, na nadmorskoj visini od 1.600 m, između dvije skijaške staze (Prača i Ogorjelica). Hotel Lavina Jahorina spada u grupu “Ski in - Ski out” hotel tj. iz hotela i u hotel se na staze direktno izlazi i ulazi na skijama.


Osnovne informacije

All inclusive, Noćenje sa doručkom, Pun pansion, Polupansion

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Tiha zona bez buke
Skijalište, Šetnja, Noćni život, Teniski tereni

Pošaljite upit za: Hotel Lavina

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com