Imate pitanje? Pozovite: +387 55 227 310      +387 55 227 311

  •  

Hotel Nebojša

Jahorina Hoteli Bosna i Hercegovina · Jahorina
arrow

Detalji

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini, na njenom najsunčanijem dijelu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se novoizgradjeni hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, sat. program, direktnu telefonsku liniju. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 90 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene bijelim sniježnim pokrivačem. Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Sauna i salon za masažu samo su neki od dodatnih sadržaja i usluga hotela „Nebojša“.

Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana.

Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 60 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka.

Hotel raspolaže sa 85 ležaja raspoređenih u 30 komfornih soba. Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu.

Struktura soba: dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe , četverokrevetne sobe i porodične sobe.

Gostima su u sobama na raspolaganju: * TV * Telefon * Besplatan pristup internetu * Mini bar * Kupatila sa fenom * Usluge room servisa * Usluge vešeraja *.

Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. Vrhunski majstori kulinarstva su tu da zadovolje i najveće gurmane Posluženje pansionskih obroka je na bazi buffet stola, dok za goste koji ne koriste usluge smještaja, imamo u ponudi raznovrstan a la carte meni.

Svi pravim gurmanima nudimo širok i raznovrstan asortiman domaćih, tradicionalnih jela, kao što su: predjela, čorbe, jela sa roštilja, riba, kuvana jela. Svi naši specijaliteti spremaju se po starim, provjerenim recepturama i od uvijek sviježih namirnica.

Hotel posjeduje konferencijski salon, kapaciteta 60 mjesta koji ga čini pogodnim za razvoj kongresnog turizma. Salon je opremljene potrebnom opremom: flip chart, projekcijsko platno, projektor.

Salon je opremljene potrebnom opremom: flip chart, projekcijsko platno, projektor. Salon je podesan za održavanje seminara, raznih prezentacija i poslovnih sastanaka

U sklopu hotela Nebojša nalazi se finska sauna kao i salon za masažu.

Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju...

Hotel Nebojša je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku ljepoticu. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova "mala oaza", gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene debelim snježnim prekrivačem. Zimska bašta posjeduje kapacitet od 60 mjesta. Obezbjeđen je pristup wireless internetu.

 


Osnovne informacije

Noćenje sa doručkom, Polupansion

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Tiha zona bez buke, Panoramski pogled
Skijalište, Šetnja

Pošaljite upit za: Hotel Nebojša

logo invert

Meše Selimovića 23 A, 76300 Bijeljina,  BiH

Radno vrijeme

pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

Telefoni i Fax

+387 55 227 310
+387 55 227 311
Fax: +387 55 414 500

logo5

Ulica Meše Selimovića 23a Bijeljina
info@happytravelbn.com