Grand Hotel Bernardin 5*, Portorož

Portorož Hoteli Slovenija · Portorož
arrow

Opis

Elegantan hotel Grand, iz hotelskog lanca Bernardin, smešten je na obali mora između istorijskih gradova Portoroža i Pirana. U ponudi ima spa i velnes centar iz kojeg se pruža panoramski pogled na Jadransko more i koji nudi zatvoreni bazen sa zagrejanom morskom vodom. Saune i raznovrsne masaže dostupne uz doplatu. Hotel takođe nudi luskuzan privatni prostor na plaži sa barom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Sve klimatizovane sobe hotela Grand Bernardin poseduju sopstveni balkon sa kog se pruža pogled na Jadransko more. Pored toga sadrže prostor za sedenje sa flat-screen TV-om, mini-bar i sef. Sopstvena kupatila su opremljena kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

U 2 gurmanska restorana u okviru hotela možete uživati u inovativnim gastronomskim specijalitetima slovenačke i mediteranske kuhinje. Hotelski kompleks takođe nudi nekoliko kafe barova, piano bar, prostranu terasu i najveći kongresni centar u Sloveniji.

Centar Portoroža je udaljen 1,5 km od hotela Grand Bernardin, a grad Piran 2 km. Aerodrom Pula je udaljen 90 km od objekta. Aerodrom Trst je udaljen 80 km, a Aerodrom Ljubljana 140 km. Parking u okviru hotela može se besplatno koristiti. 

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Portorož.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Portorožu! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Grand Hotel Bernardin 5*, Portorož