Hotel SALINERA 3*/ 4* Strunjan

Strunjan Hoteli Slovenija · Strunjan
arrow

Opis

Hotel pripada  kompleksu Bernardin hotela, a koji je dobio ime po nekadašnjem manastiru St. Bernardina. Hotel Histrion se nalazi na mestu pored kojeg je bio čuveni manastir. Hotelska ponuda: 276 soba, recepcija, nekoliko restorana i kafea, lobi bar, Laguna Bernardin vodeni park, Histrion Wellness centar, konferencijska sala, internet, sefovi na recepciji, parking, garaža sa auto perionicom, mini klub, Casino Bernardin. Standardne sobe: veličine 22 m2, klima uređaj, SAT TV, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem, fen, balkon, pogled na lagunu ili more.

Okružen mediternskom vegetacijom hotel je smešten je uz sam morski zaliv.Udaljen od Trsta 25km, i od Portroža na samo 3km. Hotel se sastoji iz 2 dela, starijeg dela kategorisanog sa 3* i novog( sa 4*) .

Sobe sa 3* izmedju ostalog poseduju SAT tv,telefon,fen za kosu. Sobe sa 4* poseduju SAT tv,telefon,fen za kosu, sef, klimu,mini bar, balkon. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem Hotel poseduje restoran, bar, recepcija radi non-stop, sobe za nepušače, prilagođen je osobama s invaliditetom, lift. U sklopu hotel je i SPA centar koji u ponudi ima tradicionalne metode lečenja i relaksacije.Tu su još i sauna, masaža, otvoreni bazen (sezonski), zatvoreni bazen (sezonski). Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu i naplaćuje se. Besplatan privatan parking je obezbedjen za goste hotela (nije neophodna rezervacija).

Plaža : hotel je udaljen oko  100 m od plaže.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Pošaljite upit za: Hotel SALINERA 3*/ 4* Strunjan