Imate pitanje? Pozovite:  telefon +387 55 227 310  mobilniviber whatsapp +387 66 187 279 

logo

Hotel VESNA 3* Terme Topolšica

Ostale terme Hoteli Slovenija
arrow

Opis

Hotel Vesna 3* predstavlja srce Termi. U njemu se dnevno nižu različite priredbe, zabavna popodneva i kulturni večernji događaji. Hotel je odličan domaćin seminara, predavanja i programa za veća društva za šta je u hotelu namenjena seminarska dvorana (do 60 osoba) i više manjih prostorija (do 25 osoba). Prostrane i lepo uređene sobe hotela nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak . Sobe imaju: tv, telefon, s frižiderom, kupatilo s tušem ili kadom, WC, fen za kosu. Jedan broj soba ima frižidere i balkone. Od sadržaja tu su još restoran, kafana, aperitiv bar…

U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se otvoreni i unutrašnjni vodeni park s termalnom vodom, finske i infra saune kao i turska kupatila i solarijum.

Wellness centar Zala je savremeni hram mira, zdravlja i nezaboravnih doživljaja. Gosti se mogu prepustiti zagrljaju topline, opuštajućih boja i poticajnih prirodnih mirisa i opustiti u saunama, masažnim i kozmetičkim sobama ili rejkreirati u vrhunski opremljenom fitnesu. Najintimnijim trenucima namenjeni su privatni prostori za opuštanje koji će goste provesti kroz starodrevni Rim, tajnoviti Orijent ili japanski minimalizam.

BAZENI - Termalni doživljaji tokom cele godine su na dohvat ruke. Vodene površine prostiru se na 1.760 m², a u sunčevim zracima i ugostiteljskoj ponudi parka gosti mogu uživati na čak 10.000 m² površine.

Unutrašnji bazenski kompleks - U hotela Vesna otvara se grad vodenih atrakcija za celu porodicu. Topli izvori, bazen za decu, masažni tuševi, whirlpool i prava rimska kupatila garantuju da ni zimi neće biti dosadno.

Vodeni park Zora - Otvoreni vodeni park svoje vodene vragolije za goste otvara kada prve zrake sunce obasjaju dolinu. Atraktivne termalne vodene površine, prelivajući bazeni, vodene atrakcije, tobogani i bogat ugostiteljski program čine pravi grad vodenih doživljaja. Dopadljiva terasa i lepo uređene travnate površine stvaraju ugodno okružje za potpune termalne užitke. Drveni mostić povezuje oba dela i goste vodi od unutrašnjeg do itvorenog bazenskog kompleksa.

Temperatura vode u unutarnjem bazenu je 31°C, a u otvorenom koji je povezan s unutarnjim 34°C. Whirlpool ima temperature vode 35°C. Temperatura vode u vodenom parku Zora koji radi u ljetnoj sezoni je 28 do 30°


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Pošaljite upit za: Hotel VESNA 3* Terme Topolšica

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 27
mail  info@happytravelbn.com

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

 Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

logo5