Imate pitanje? Pozovite:  telefon +387 55 227 310  mobilniviber whatsapp +387 66 187 279 

logo

TERME SNOVIK

Ostale terme Hoteli Slovenija
arrow

Opis

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje , otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Kompleks se nalazi u Tuhinjskoj dolini, na putu između Kamnika i Celja. Udaljenost od polazne stanice gondole u Krvavecu iznosi 28km.

Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća. Apartmansko naselje se sastoji iz osam apartmanskih kuća, koje nose imena po vrstama drveća (Bor, Smreka, Vrba..). Smeštajni kapaciteti su raznoliki, od dvokrevetnih soba, preko dvokrevetnih, četvorokrevetnih, petokrevetnih, pa sve do šestokrevetnih, sedmokrevetnih i osmokrevetnih apartmana.

Tokom leta gostima su na raspolaganju otvoreni bazeni i mini vodeni park, dok se u zatvorenom delu, koji radi tokom cele godine, nalaze bazeni, jakuzzi, delovi sa vodenom masažom, kao i wellnes centar i centar za profesionalnu masažu. Wellness centar sadrži finske saune, tursko kupatilo, kadu sa termalnom vodom, ledenu saunu i drvene ležaljke za relaksaciju, a gostima se u periodima odmora uz relaksirajuću muziku služi voće i čaj.
Temperatura vode u otvorenom bazenu je 29 stepeni, a u zatvorenim bazenima ona iznosi 32 stepena. Voda je izuzetno bogata mineralima, pre svega kalcijumom i magnezijumom, pa je preporučljiva i za piće.

Apartmansko naselje je kategorije 4* a radi krajolika u kojem se nalazi nazvano je "Kućice na kraju šume". Nalazi se iznad termalnog kompleksa.  74 apartmana i 31 dvokrevetnih soba pruža kvalitetan boravak i divan pogled na zelenu dolinu i planine. Opremljeni su savremenim nameštajem.

Svi apartmani imaju balkon ili terasu s pogledom na ceo termalno-rekreacioni kompleks. Apartmani su klimatizovani, kreveti su opremljeni bio ulošcima, u kuhinji je šporet sa  staklo-keramičkom pločom i visokokvalitetnim kuhinjskim inventarom, kupaonica ima tuš kabinu, bide i fen za kosu. Sitni dodaci stvaraju ugođaj i toplinu boravka. Svi apartmani rade po sistemu inteligentnih soba, što znači automatsko uključenje i isključenje svih grejanih tela i električke struje, objekt se otvara ključ karticom.

Nameštaj je od jasenovog drveta koji je karakterističan za taj deo Slovenije. Kako bi u apartmanima što bolje osetili duh doline u okolini, u apartmanima su postavljene fotografije iz života u Tuhinjskoj dolini.

Kućice su napravljene tako da je njihova pozicija u maksimalnoj meri prilagođena prirodnoj konfiguraciji terena. U hladovini iza apartmana nalaze se parkirališta, a unaokolo je zelenilo, cvetne gredice, cvetni vrt i igralište za decu.


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Sadržaji

Pošaljite upit za: TERME SNOVIK

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 27
mail  info@happytravelbn.com

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

 Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

logo5