Happy travel Bijeljina

logo

grcka first minute mali

pozovite

MOSKVA - 10 mjesta koja morate vidjeti

moskvaNa samu pomisao o Rusiji pomislih na jednu veliku silu, Tolstoja, hladnoću, lijepe žene sa instagrama, pregršt očekivanja i naravno visoke cijene. Prvi susret sa najvećim gradom Ruske federacije je prevazišao sva očekivanja, bilo je toplo i ne tako skupo :) Ljubav na prvi pogled, a pogled nema kraja...Sve rijeci nisu dovoljne da opisu ovu carsku prestonicu i njenu ljepotu. Predstavljam Vam 10 stvari koje ne smijete propustiti ako odaberete MOSKVU za svoj city break.

Nastavi sa čitanjem

Vikend u Beču - šta obavezno morate vidjeti za tri dana

Vikend u BečuImate nekoliko slobodnih dana i rado biste ih proveli sa dragom osobom ili prijateljima u nekoj atraktivnoj  evropskoj metropoli, onda je vikend u Beču prava priča za vasVeć godinama stanovnici Beča važe za najzadovoljnije i najsrećnije građane neke metropole. Vodimo vas u obilazak koji će vam otkriti zašto je to tako.

Nastavi sa čitanjem

Putovanje u Milano - italijanski i evropski centar mode i stila

Putovanje u milanoOno o čemu se među ljubiteljima uzbudljivih putovanja ovih dana najviše govori je putovanje u Milano, italijansku i evropsku prijestonicu mode i stila. I ne samo toga. Sjever Italije je znatno razvijeniji od ostatka ove prelijepe zemlje, a Milano je svakako poslovni, finansijski, industrijski, transportni, kulturni i sporstki centar ovog dijela Evrope. Krenimo na uzbudljivo putovanje u Milano!

Nastavi sa čitanjem

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

 Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

logo5

blog