Happy travel Bijeljina

logo

grcka specijal

pozovite

Uskrs na BALIJU - 26.04.-07.05.2019

Egzotična putovanja Putovanja Indonezija · Bali
arrow

Opis

Bali - čarobno ostrvo koje zadivljuje svojom ljepotom i pruža turistima mogućnost bezbrižnog odmora u laganom ritmu

POLAZAK: 26.04.2019.

POVRATAK: 07.05.2019.

1. dan BEOGRAD – DOHA

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta QR 232 za Dohu u 12:00.  Sletanje u 18:00. 

2. dan DOHA-BALI

Nastavak leta QR 962 za Bali u 02:30. Sletanje u 17:30 po lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan

Posle doručka odlazak na Safari (fakultativno). Park slonova u mijestu Taro smatra se jednim od najboljih svjetskih parkova ove vrste. Na 3,5 hektara tropske šume živi veliko krdo slonova sa Sumatre. Pogledajte performans u kome slonovi igraju košarku, slikaju, računaju i prskaju vodu za srećan polazak na safari. Uživajte u 30 min. safarija kroz balinežansku tropsku šumu na i leđima ovih ogromnih sisara. Nakon avanture isprobajte specijalitete lokalne kuhinje u restoranu Taro parka.

Izlet uključuje: povrtani trensfer, performans sa slonovima, 30 min. jahanja slonova, ručak i osiguranje.

Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan                                                      

Posle doručka organizovan izlet - Bali trekking (fakultativno). Otkrijte prirodne ljepote i tradiciju Balija u laganoj šetnji kroz Hindu sela, pirinčana polja, šume bambusa i plantaže egzotičnog voća i kafe, a sve uz pratnju iskusnog vodiča na srpskom jeziku. Nakon dolaska u Taro park pogledajte performans u kome učestvuju slonovi, posetite muzej i uživajte u ručku u restoranu parka.

Izlet uključuje: povratni transfer, ulaznicu za Taro park, performans sa slonovima, ručak, osiguranje. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.dan

Posle doručka organizovan izlet Bali Internacionalni Rafting (fakultativno) Osvojite najdužu rafting deonicu na Baliju.

Trasa u dužini od 16km vodirekom Ayung, između litica pokrivenih tropskim rastinjem. Osvežite se kupanjem u čistoj vodi reke ili podno nekog od vodopada na koji nailazite tokom raftinga. Druženje sa rekom Ayung ostaćejedna od najupečatljivijih uspomena koje ćete poneti sa Balija.

Izlet uključuje: povratni transfer, rafting u dužini od 16km, ručak, osiguranje,rafting opremu. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan

Posle ranog doručka organizovan izlet - Deflin tura Severni Bali (fakultativno). U ranim jutarnjim časovima transfer do Lovina - regije na severu Balija. Oko 6 časova ujutru polazak brodićem na otvoreno more do lokacije koja omogućava posmatranje delfina u prirodnom staništu.

Povratak na obalu i prilika za plivanje sa delfinima u bazenu Melka hotela (dodatno se naplaćuje). U povratku ka jugu ostrva poseta najvišem vodopadu na Baliju po imenu Gigit a nakon toga Pura Ulun Danu hramu smeštenom na obali jezera Bratan.

Izlet uključuje: privatni transfer , ulaznice, ručak i osiguranje. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan

Posle doručka organizovani izlet Seawalker (fakultativno).Da li ste ikada probali da koračate morskim dnom? Učinite to na Baliju. Načinite prve korake morskim dnom i uživajte u nezaboravnim prizorima flore i faune podvodnog sveta indonežanskog arhipelaga. Nakon 5 mon vožnje brodom od Sanura dolazi se do tačke sa koje započinje druženje sa kolonijama šarenolikih riba i koralima. Nakon avanture koja vas neće ostaviti ravnodušnim odmor potražite uz ručak u resoranu sa pogledom na more.

Izlet uključuje: povratni transfer, 30min Seawalker, ručak, osiguranje i opremu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

8.dan

Posle doručka organizovan izlet - Besakih hram i Istočni Bali (fakultativno). Dan započinje posetom palati Kerta Gosa, vekovnom mestu okupljanja istaknutihpredstavnika Balinežana koji bi donosili odluke odznačaja za ostrvo.Posetahramu Besakih, najvećem hramu na Baliju. Zaustavljanje na Bukit Jambul radi uživanja u panorami pirinčanih polja. U povratku poseta Tenganan selu, najstarijem tradicionalnom selu na ostrvu, anakon toga i selu Kusamba radi upoznavanja sa tradicionalnim načinom proizvodnje soli. Pre povratka u hotel poseta Candidasa plaži i Batu Cave hramu.

Izlet uključuje:privatni transfer u klimatizovanom vozilu,vodiča na engleskom jeziku, ulaznice.Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9.dan

Posle doručka organizovan izlet - Park Ptica Ubud  (fakultativno). : Poseta parku ptica, Alas Kedaton šumi nastanjenoj makaka majmunima, Goa Gajah pećinu – Hindu svetilištu koje datira iz XI veka. Transfer do Ubuda i poseta Art marketu i nadaleko poznatim Ubud muzejima. Sledi obilazak sela nadomak Ubuda prepoznatljivim po umešnosti meštana u kreiranju drvenih maski (selo Mas), oblikovanju srebra i zlata (selo Celuk) i proizvodnji indonežanskog batika (selo Tohpati).

Izlet uključuje:privatni transfer u klimatizovanom vozilu,vodiča na engleskom jeziku, ulaznice. Povrtak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

10.dan                                                         

Doručak. Slobodno vreme. Uživanje na plažama. Noćenje.

11.dan BALI- DOHA

Doručak. Napuštanje soba od 10-12h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let QR 963 za Dohu u 18:45. Sletanje u 23:20 po lokalnom vremenu.

12. dan DOHA - BEOGRAD

Nastavak leta QR 231 za Beograd u 06:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:00.

Grand Whiz Hotel Nusa Dua ****

Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se nalazi na 5 minuta od Tanjung Benoa i Nusa Dua Bali pozorišta.

Ibis Styles Bali Benoa ***

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Ibis Styles Bali Benoa se nalazi na 5 minuta vožnje od tržnog centra Bali Collection i nudi otvoreni bazen.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni dio ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane 

 


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Sadržaji

 CIJENA ARANŽMANA  PO OSOBI U 1/2 SOBI     27.04 -06.05.2019
IBIS STYLES BALI BENOA *** 1155 KM
GRAND WHIZ NUSA DUA **** 1343 KM

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na UPIT!!!

Cijena uključuje: avio prevoz, transfer aerodrom- hotel - aerodrom na Baliju, 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Baliju, usluge organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: aerodromske takse (cca. 602 KM), fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika  i ostale nepomenute usluge.

Cijene fakultativnih izleta po osobi  - sa vodičem na srpskom jeziku:

* Bali Internacionalni Rafting - 62 €

* SEAWALKER - 60 €

* Safari - 73 €

* Bali trekking - 56 €

* Delfin turai Severni Bali - 65 €

* Park Pticai Ubud - 48 €

* Besakih hram i Istočni Bali - 48 €

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 20 dana prije pocetka putovanja.

Pošaljite upit za: Uskrs na BALIJU - 26.04.-07.05.2019

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

blog

 Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com