Patrola CRNA GORA 2021 sa Happy Travelom

Sa turističkom agencijom HAPPY TRAVEL obišli smo kompletnu crnogorsku obalu i iz prve ruke istražili sve ono što se nudi za ovo ljeto. 

boka1

Najbolji prijedlog za ovu sezonu je svakako odmor u CRNOJ GORI. Iz mnogo razloga. Prvo, Crna Gora je tradicionalno najtraženija destinacija naših sugrađana. Drugo, u Crnoj Gori nam je najbliže more, pa je najlakše i najjeftinije doći u Crnu Goru. Ako nemate svoj prevoz postoje organizovani i svakodnevni autobuski polasci. Treće, ponuda hotela, apartmana i privatnog smještaja u Crnoj Gori je nikad povoljnija i raznovrsnija. Mnogi hotelijeri u predsezoni daju značajne popuste i ozbiljno računaju na naše tržište, pa se čini da je pravi momenat za rezervacije. I na kraju, možda i presudno, za ulazak u Crnu Goru nisu potrebni nikakvi testovi, niti drugi uslovi, a u slučaju oboljenja od Covid-a Crna Gora će organizovati besplatno liječenje za sve turiste. Razloga ima još mnogo i sa punim srcem možemo preporučiti da izaberete Crnu Goru kao destinaciju za ovo ljeto.

igalo1

Do crnogorske obale možete stići na više načina, a mi smo izabrali put preko Trebinja, jer najsunčaniji grad Republike Srpske itekako ima šta da ponudi. Uz korišćenje turističkih vaučera od 100 KM, vikend u Trebinju je pravi bonus na ovom putu. Za prelazak granice, osim pasoša ili lične karte vam ne treba više ništa! Nisu potrebni nikakvi testovi i najava je da se to neće mijenjati tokom sezone. Ne traže se ni potvrde o vakcinaciji. Najkraće rečeno, prelazimo granicu kao u najbolja vremena. 

park

Odmah nakon ulaska dočekaće vas još jedna prijatna novost. Putarina za crnogorsku magistralu za ovu sezonu je ukinuta, tako da pri ulasku i povratku više ne plaćate dva puta po 3 eura

Od Igala i Herceg Novog na zapadu, preko Boke Kotorske, Budvanske rivijere, sve do Bara, Ulcinja i Ade Bojane, smjenjuju se fantastični krajolici u igri planinskih vrhova i plavetnila mora. Raskoš prirode u Crnoj Gori nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

mediteran 3

U najvećim turističkim centrima, poput Budve, Herceg Novog, Tivta iz godine u godinu sve je više novih hotela, luksuznih apartmana i vila, a kvalitet usluge, čistoća, komfor i opšti utisak se značajno popravljaju. Stoga, nije lako napraviti kratku preporuku i izdvojiti najbolje, ali uz pomoć kolega iz HAPPY TRAVEL-a, napravili smo naše preporuke.

Preporuke za porodice sa djecom

Preporuke za mlade i aktivan odmor

Preporuke za sindikalne organizacije

Preporuke za penzionere

Odmor u visokoj klasi

Romantični odmor

Najpovoljniji hoteli

Najbolji odnos cijena/kvalitet

Najveći popusti

Hoteli sa najboljom plažom

Najbolji apartmani

Najmirniji odmor

Šta obavezno obići

  • Ako ste u prilici da krenete nekoliko dana ranije, preporučujemo da ih provedete u Trebinju i to će vam biti pravi bonus na ovo ljetovanje, jer uz turističke vaučere to može biti vrlo povoljno i sadržajno bogato.
  • Stari grad u Kotoru je idealan za večernju šetnju ili večeru u jedinstvenoj bokeljskoj atmosferi. Obilazak cijele Boke Kotorske je za svaku preporuku, a posebno predlažemo zadržavanje u Perastu, nekadašnjem pomorskom gradiću i posjetu Gospi od Škrpjela, biseru Boke.
  • Gdje god da se smjestite tokom ljetovanja, preporučujemo da bar jednom posjetite Budvu, za koju se može reći da je centar svih zbivanja, počev od festivala Budva-grad teatar, mnogobrojnih koncerata, izložbi, ali i restorana, klubova i noćnog života
  • Crnogorska obala nije prevelika, tako da svakako preporučujemo da bar jedan dan provedete na Velikoj plaži u Ulcinju. Kao rijetko gdje, možete uživati na 13 km dugoj, potpuno pješčanoj plaži.
  • Povratak kući možete organizovati tako da posjetite Manastir Svetog Vasilija Ostroškog. Čudo ljudsko u čudu prirode - posjeta koja će dati pečat na idealno ljetovanje.