Avio karte za cijeli svijet!

Avio karte za cijeli svijet!

Ukoliko putujete poslovno ili na odmor, kod nas možete POVOLJNO rezervisati avio karte do svih svjetskih destinacija, kao i smještaj u nekom od 400 hiljada hotela širom svijeta. Sve akcijeske i promotivne ponude kompanija Air Serbia, Etihad, Turkish Airlines, Qatar Airwaysm Air France, Lufthansa, Alitalia i drugih, pronaćićete upravo kod nas!

avio1

Rezervišite transfer do aerodroma našim komfornim automobilima, kao i povratak sa putovanja.

Ako želite brz, udoban i bezbjedan prevoz do aerodroma, prepustite nama brigu o tome!
Našim komfornim putničkim ili kombi vozilima Vam garantujemo brz transfer do aerodroma i/ili povratak kući.

transferi do aerodroma1

Avio karte + hotelski smještaj - > sve na jednom mjestu :)

U našoj poslovnici možete kupiti avio karte najvećih svjetskih kompanija, ali i LOW COST kompanija - BESPLATNA REZERVACIJA KARTE I GARANCIJA CIJENE 24 SATA ZA PUTOVANJA KOJIMA JE POLAZAK DUŽI OD MJESEC DANA!Ako želite svoj automobil parkirati u blizini aerodroma Nikola Tesla u Beogradu nudimo Vam rezervaciju parkinga po NAJPOVOLJNIJIM uslovima. Parking je moguće rezervisati prije ili poslije kupovine avio karte. Posebna pogodnost je što je u povoljnu cijenu parkinga uračunata i usluga prevoženja putnika od parkinga do terminala prije polijetanja i od terminala do parkinga po povratku. To znači da je pored obezbeđenog parkinga dostupnog 24/7 osiguran i besplatan prevoz luksuznim vozilima direktno do terminala, što je garancija da nećete zakasniti na svoj let. Parking je osvijetljen, ograđen, osiguran fizičkim i profesionalnim video obezbeđenjem 24/7.

 Pozovite nas za više informacija (+387 55 227 310) ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

 

Upit za rezervaciju avio karata

Molimo Vas da popunite sva polja u upitu za raspoloživost i rezervaciju avio karata. Očekujte najbrži odgovor od naših agenata prodaje putem emaila ili telefona. Za sve dodatne informacije možete se javiti i na +387 55 227 310.