Etno selo STANIŠIĆ Bijeljina

Bijeljina Hoteli Bosna i Hercegovina · Bijeljina
arrow

Opis

Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu, nalazi se Etno Selo Stanišići. Etno selo Stanišići, izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi, i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.

Etno Selo Stanišići osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima, koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. vijeka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice.

U selu se danas izdvajaju dvije cjeline. Jedna prikazuje svetovni život i izgrađena je od drveta. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom koje im je vijekovima pripadalo. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga cjelina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevjekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja.

Hotel Pirg - Hotel Pirg je hotel kategorije 5* građen u etno stilu. Njegova spoljašnost oduzima dah, a prefinjena unutrašnjost pruža izvanredan nesvakidašnji ugođaj. U hotelskim sobama i apartmanima može da se smjesti 75 gostiju, a gostima je na raspolaganju bazen na otvorenom, kao i đakuzi kada, koktel sala kapaciteta 20 mjesta i kongresna sala kapaciteta 100 mesta. U svim sobama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, klima uređaj, bežični pristup internetu, mini bar, sef.

Hotel Ras - Hotel "Ras" je luksuzni hotel, kategorije 5 zvjezdica i izgrađen je po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Hotel ima osamdeset luksuzno opremljenih i komfornih smještajnih jedinica (kapaciteta do 160 gostiju), koje čine jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe su opremljene modernim namještajem, imaju centralni klima uređaj, mini-bar, sef, besplatan internet, LCD televizor i telefon. Hotel čini jednu cjelinu sa svečanim salonima "Sankt Peterburg", "Moskva" i "Volga”. U sastavu hotela, nalazi se moderno opremljen Wellness & Spa centar.

Etno kuće za odmor -  Ove autentične kućice su svojom unutrašnjošću prilagođene savremenim potrebama gostiju, a istovremeno su ukrašene suvenirima i predmetima iz svakodnevnog života s kraja 19. vijeka. Apartmani su rađeni u najprefinjenijoj hrastovini sa kupatilima od prvoklasnog kamena i mermera. A najviše pažnje, svakako, privlače naši delux apartmani na samoj obali jezera i kućica na drvetu.

Wellness & Spa centar Leonida - U sastavu našeg turističkog kompleksa Etno sela Stanišići, pored etno muzeja, restorana, hotela, planinskih kućica, svečanih salona, stadiona i sportskih terena, nalazi se i novoizgrađeni, savremeni i moderno opremljeni Wellness & Spa centar Leonida na površini od 3.500 m². Centar je projektovan prateći dosadašnja arhitektonska rješenja u Etno selu Stanišići, uklapajući se u kompletan ambijent sela, a sa hotelom Ras povezan je toplom vezom. U Wellness & Spa centru Leonida nalaze se zatvoreni bazen sa sunčalištem, bio i finska sauna, parno kupatilo i tursko kupatilo (hamam), tepidarijum, kneipp, bure za rashlađivanje, potezno vedro, fitnes centar, solarijum, kao i frizerski i kozmetički salon.

U bogatoj ponudi Wellness&Spa centara “Leonida” takođe ćete pronaći prostrane i komforne sobe, savršene za odmor i relaksaciju tijela i duha.

Želimo da istaknemo i to da smo pažljivo birali ponudu tretmana lica i tijela, masaža, wellness i spa rituala, medicinskih spa tretmana lica i tijela kako bismo Vaš boravak u našem etno selu pretvorili u nezaboravno iskustvo.

 


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Cijene su izražene u KM po sobi na bazi noćenja sa doručkom.

TIP SOBE

USLUGA

CIJENA PO DANU I OSOBI

Jednokrevetna

ND

99,50

Dvokrevetna

ND

145,00

Trokrevetna

ND

197,50

Apartman 1/2

ND

215,00

Apartman 1/4

ND

270,00

Predsjednički apartman

ND

305,00

  • Boravišna taksa i osiguranje su uključeni u cijenu smještaja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*
Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14.07-325-631/18 od 03.07.2018.
Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

Pošaljite upit za: Etno selo STANIŠIĆ Bijeljina