logo phone call +387 55 227 310    phone call +387 55 227 310   mail info@happytravelbn.com  placeholderBijeljina, Meše Selimovića 23a   clock Pon - Pet: 08-20h, Sub: 09-15h   messenger  social     STAN ICON

logo

pretraga

 phone call  +387 55 227 310            phone call  +387 55 227 310
mail info@happytravelbn.com placeholder Bijeljina, Meše Selimovića 23a

logo

Avio karte za cijeli svijet!

Ukoliko putujete poslovno ili na odmor, kod nas možete POVOLJNO rezervisati avio karte do svih svjetskih destinacija, kao i smještaj u nekom od 400 hiljada hotela širom svijeta. Sve akcijeske i promotivne ponude kompanija Air Serbia, Etihad, Turkish Airlines, Qatar Airwaysm Air France, Lufthansa, Alitalia i drugih, pronaćićete upravo kod nas!

avio1

Rezervišite transfer do aerodroma našim komfornim automobilima, kao i povratak sa putovanja.

Ako želite brz, udoban i bezbjedan prevoz do aerodroma, prepustite nama brigu o tome!
Našim komfornim putničkim ili kombi vozilima Vam garantujemo brz transfer do aerodroma i/ili povratak kući.

transferi do aerodroma1

Avio karte + hotelski smještaj - > sve na jednom mjestu :)

U našoj poslovnici možete kupiti avio karte najvećih svjetskih kompanija, ali i LOW COST kompanija - BESPLATNA REZERVACIJA KARTE I GARANCIJA CIJENE 24 SATA ZA PUTOVANJA KOJIMA JE POLAZAK DUŽI OD MJESEC DANA!

Ako želite svoj automobil parkirati u blizini aerodroma Nikola Tesla u Beogradu nudimo Vam rezervaciju parkinga po NAJPOVOLJNIJIM uslovima. Parking je moguće rezervisati prije ili poslije kupovine avio karte. Posebna pogodnost je što je u povoljnu cijenu parkinga uračunata i usluga prevoženja putnika od parkinga do terminala prije polijetanja i od terminala do parkinga po povratku. To znači da je pored obezbeđenog parkinga dostupnog 24/7 osiguran i besplatan prevoz luksuznim vozilima direktno do terminala, što je garancija da nećete zakasniti na svoj let. Parking je osvijetljen, ograđen, osiguran fizičkim i profesionalnim video obezbeđenjem 24/7.

 Pozovite nas za više informacija (+387 55 227 310) ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

 

osiguranje    asalogo

Bez obzira da li putujete na odmor, poslovno ili privatno, sami, sa porodicom ili u grupi, ne dozvolite da Vam nepredviđene okolnosti promijene planove i pokvare radost koju ste dugo planirali. S obzirom da su iznenadne bolesti, alergije ili povrede česta pojava na putovanjima, sa polisom putnog i zdravstvenog osiguranja bićete sigurni  u prevazilaženje neprijatnosti na koje možete naići. 

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja već od 1,40 KM dnevno + pokriće za COVID-19! 

Pokriće za COVID-19 uključuje medicinski pregled ovlaštenog ljekara i testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom, pružanje hitne medicinske pomoć i nabavke lijekova u vanbolničkom liječenju za slučaj potvrđene infekcije i bolničko liječenje i medicinski transport.

Ko se može osigurati

Osigurati se mogu državljani Bosne i Hercegovine i strani državljani koji u našoj zemlji imaju riješenje o  privremenom ili stalnom boravaku . Prilikom osiguranja stranih državljana, Putno zdravstveno siguranje ne pokriva ugovorene rizike u zemlji njihovog porijekla. U pravilu se mogu osigurati sve osobe od navršenih sedam dana do 65 godina života, odnosno do navršenih 80 godina ukoliko je ugovoren, obračunat i naplaćen predviđeni doplatak na premiju osiguranja.

Putno zdravstveno osiguranje se može ugovoriti kao individualno, grupno (3 osobe minimalno) ili porodično gdje se  jednom porodicom smatra otac i majka do navršenih 65 godina života i djeca do navršene 18. godine života.

Šta putno i zdravstveno osiguranje pokriva

Ugovaranjem polise putnog zdravstvenog osiguranja ste pokriveni u ovim slučajevima:

• u inostranstvu vam je potreban bolnički tretman u odgovarajućim bolničkim ustanovama,
• u inostranstvu su vam potrebna medicinska sredstva i terapije propisane od strane ljekara (lijekovi, zavoji, gips …)
• potreban vam je transport do najbliže bolnice ili ljekara, koji je neophodan kao hitna pomoć odnosno ukoliko je neophodno i propisano od strane ljekara, upućivanje u specijalizovane klinike,
• potrebne su vam hitne hirurške operacije i intervencije
• potrebna vam je usluga stomatologa za olakšanje akutnih zubobolja
• neophodan vam je propisani transport i pratnja iz inostranstva u mjesto boravka (repatrijacija)
• nastupi smrti osiguranika, pokriveni su troškovi transporta posmrtnih ostataka kući ili troškovi sahrane u mjestu gdje je smrt natupila do maksimalnog iznosa od 10.500 KM
• ukoliko je zaključeno i dopunsko osiguranje, isplaćuju se naknade predviđene uslovima dopunskog osiguranja, kao što su: pokrivanje COVID-a, otkaz putovanja, osiguranje od gubitka prtljaga, osiguranje od nezgode na putovanju.

Koliko dugo je trajanje osiguranja?

Putno zdravstveno siguranje možete ugovariti u trajanju od minimalno jednog do maksimalno 365 dana za jedno ili više putovanja. Godišnje polise vrijede za neograničeni broj putovanja tokom jedne godine sa trajanjem do 180 dana po jednom putovanju, a za profesionalne vozače do 90 dana po jednom putovanju. Osiguranje stupa na snagu izlaskom iz Bosne i Hercegovine, a prestaje važiti povratkom na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Šta ako se nesreća ipak desi?

Ukoliko se ipak desi nesretni slučaj za vrijeme vašeg boravka u inostranstvu, kontaktirajte odmah na besplatni telefon 080 02 02 09 ili pozovite međunarodnog partnera COFUS ASSISTANCE +381 113 636 999 koji će Vam odmah biti na raspolaganju sa najboljom i najbržom uslugom dostupnom 24 sata dnevno i uputstvima na srpskom jeziku. Detaljnija objašnjena može pronaći u Uputstvu za prijavu nezgode i bolesti po polici Putničkog zdravstvenog osiguranja i Uslovima koje dobijte uz policu.

Viziranje za sve zemlje gdje je to potrebno!

Ukoliko putujete poslovno ili na odmor, agencija HAPPY TRAVEL pruža podršku svojim klijentima kako bi uspješno podnijeli zahtjev za vize u svim kategorijama privremenog boravka za sljedeće zemlje:

  • SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - U vaše ime popunjavamo aplikaciju i zakazujemo intervju u nadležnoj ambasadi uz kompletan prevod dokumenata.
  • VELIKA BRITANIJA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • KANADA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • AUSTRALIJA - popunjavamo aplikaciju, prevodimo dokumente, šaljemo i zakazujemo termin u nadležnom viznom centru
  • EGIPAT - popunjavamo aplikaciju, šaljemo u nadležnu ambasadu i vizirani pasoš preuzimate kod nas u agenciji.
  • UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI - popunjavamo aplikaciju, šaljemo u nadležnu ambasadu i vizu preuzimate kod nas u agenciji.

vize 1 Za detaljne informacije o potrebnoj dokumentaciji, kao i cijene uslužnog viziranja kontaktirajte nas na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

transferi do aerodroma

HAPPY TRAVEL svim svojim putnicima obezbjeđuje transfere do aerodroma Beograd, Tuzla, Sarajevo, Zagreb, Budimpešta...

Transfer servis predstavlja uslugu prevoza, kako poslovnih putnika, tako i turista, koji žele da unaprijed organizuju vožnju od i do aerodroma, po gradu, ili od grada do grada. Ova usluga se razlikuje od taxi usluge po tome što Vam omogućava da vožnju rezerviše unapred uz fiksnu cijenu. Naš vozač će Vas čekati u dogovoreno vrijeme i na Vašoj adresi i putovaćete udobno i bezbjedno do željene destinacije. Usluga je po principu „od vrata do vrata“. U zavisnosti od broja putnika vozila koja koristimo su luksuzne limuzine za 1-3 putnika, kombi vozila za 4-8 putnika i minibusevi za 9-20 putnika na transferu.

Izlazimo u susret Vašim potrebama

Bez obzira kakve su Vaše potrebe kada su putovanja u pitanju, nudimo mnogobrojne opcije prevoza. Bez obzira da li putujete sami ili u grupi, turistički ili poslovno, mi razumijemo Vašu potrebu za pouzdanom i blagovremenom uslugom.

Za sve informacije i rezervacije tranfera možete se javiti na telefon ili viber +387 65 534 805

Želite rezervisati i kupiti autobusku kartu do Crne Gore, Grčke ili bilo kojeg evropskog grada? Želite otići na turističko putovanje, sajam, seminar, kongres, koncert, pozorišnu predstavu. fudbalsku utakmicu,... Tražite najlakši način da posjetite rodbinu u inostranstvu, odete u šoping ili možda potražite posao.... Dođite prvo u HAPPY TRAVEL! Kod nas ćete rezervisati najpovoljnije autobuske karte za svaku evopsku destinaciju! Pomoću sistema za provjeru i rezervaciju naćićemo Vam najpovoljniji način da putujete.

autobuske karte

Otkrijte Evropu sa FLIXBUS autobuskim kartama

Uskočite u jedan od FLIXBUS autobusa i putujte čitavom Evropom. Izaberite svoje putovanje do preko 2.000 destinacija u 28 evropskih zemalja!

Planirate da krenete na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučujete da posetite neki grad? Ili idete na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo vas od tačke A do tačke B po nepobjedivoj cijeni. Sa FLIXBUS autobusima možete da izaberete između Francuske, Holandije, Švajcarske, Njemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske, Hrvatske, Švedske, Danske, Luksemburga, Slovenije i Austrije – FlixBus pruža putovanje koje želite i kada želite!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne morate da brinete ni o čemu. Možete da planirate svoje putovanje autobusom i uskočite u autobus osjećajući se potpuno opušteno.

autobuske karte flixbus

Vaša FlixBus usluga

Naš cilj je da vam ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Kupite najpovoljnije autobuske karte u agenciji HAPPY TRAVEL! Vaša karta je garancija za udobno sjedište u autobusu. Piće, grickalice, koristite besplatan Wi-Fi i utičnice – dostupno u svakom autobusu! Možete da surfujete internetom, gledate filmove i ostanete na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedite sa FlixBus-om! Uštedite novac sa našim nepobjedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedite vrijeme zahvaljujući detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvajte životnu sredinu. Bilo da sa FlixBus-om putujete u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvijek putujete zeleno!

Pozovite HAPPY TRAVEL za više informacija (+387 55 227 310) ili dođite u našu poslovnicu u Bijeljini, Meše Selimovića 23a.

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com.com

RADNO VRIJEME

logo

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

NAPOMENA

Svi programi putovanja na našoj web stranici su INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera i podložni su promjeni.

Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

BUDIMO U KONTAKTU

Želim da primam obavještenja putem emaila

Vedro
Budva | 21.97°C | Vedro
Malo oblaka
Solun | 27.59°C | Malo oblaka
Vedro
Antalija | 31.32°C | Vedro