Španija – Italija - Francuska

Trajanje: 10 dana
Krajnja destinacija: VERONA-MONAKO-KAN-BARSELONA-NICA-MILANO-JEZERO KOMO
Prevozi: Autobus
27.04 - 06.05.2024.

VERONA-MONAKO-KAN-BARSELONA-NICA-MILANO-JEZERO KOMO

10 DANA AUTOBUSOM 27.04 – 06.05

Prođite mondenskom Azurnom obalom, prošetajte čuvenim “Engleskim šetalištem” u Nici, na kojem su redom poređani najelitniji hoteli i luksuzne vile, obiđite stazu Formule 1 u Monaku i poznate kockarnice u Monte Karlu. Doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-djelima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa, Salvadora Dalija. Popijte kafu na čuvenom trgu Duomo u Milanu i uživajte u romantičnoj Veroni. Putovanje koje će vam sigurno ostati u nezaboravnom sećanju.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan (subota, 27.04.2024) BIJELJINA

Polazak iz Bijeljine u poslijepodnevnim časovima (tačno vrijeme i mjesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Noćna vožnja autoputem kroz Hrvatsku, Sloveniju ka Italiji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.Dan (nedelja, 28.04.2024) VERONA

Dolazak u Veronu u jutarnjim časovima. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzini, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vrijeme. Polazak iz grada i smještaj u hotel. Noćenje.

3.Dan (ponedeljak, 29.04.2024) MONAKO - KAN

Doručak. Napuštanje hotela. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako. Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, dio Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1... U večernjim časovima odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema Španiji. Noćna vožnja.

4.Dan (utorak, 30.04.2024) KOSTA BRAVA

Dolazak u Kosta Brava. Slobodno vrijeme za jutarnju kafu sa pogledom na more.Smještaj u hotel oko 14h. Večera. Fakultativni odlazak u  jednom od klubova sa autentičnim flamenkom i sangrijom. Povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan (sreda, 01.05.2024) KOSTA BRAVA – BARSELONA - KOSTA BRAVA

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Barselone: Port Olimpik, Sagrada Familija, Cassa Batllo, Cassa Mila, stadion Kamp Nou (ulaznica se posebno plaća), Katalonski trg, Španski trg, Monžuik, Gotska četvrt, Akvarijum (ulaznica se posebno plaća). Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili šetnju po Rambli. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Večera

6.Dan (četvrtak, 02.05.2024) KOSTA BRAVA – FIGUERAS – BARSELONA – KOSTA BRAVA

Doručak. U prijepodnevnim časovima fakultativni izlet u Figueras - posjeta muzeju Salvadora Dalia. Povratak u hotel. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada, šoping... Večera – lanč paket. U kasnim večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

7.Dan (petak, 03.05.2024) KOSTA BRAVA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. U kasnim večernjim časovima polazak. Noćna vožnja.

8 Dan (subota, 04.05.2024) NICA - MILANO

Dolazak u Nicu. Panoramski obilazak grad: Engleska promenada, hotel „Negresco“, vrtovi Albera I, trg Mesena, trg Garibaldi...Slobodno vrijeme u centru grada.. Polazak za Italiju. Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kapija mira – Arco della Pace, gradski park Sempione, zamak Sforca, Piazza Garibaldi, pješačka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Trg Skala, Spomenik Leonardo da Vinči i najpoznatija operska kuća Milanska skala. Smještaj u hotel. Noćenje.

9. Dan (nedelja, 05.05.2024) MILANO – JEZERO KOMO

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do jezera  Komo. Dolazak na Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Komo je poznato mondensko mjesto gdje odmara i uživa svjetski džet set. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča. U popodnevnim časovima polazak za Bijeljinu sa dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. Dan (ponedeljak, 06.05.2024) BIJELJINA

Dolazak u Bijeljinu na mjesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA: 788 KM

 

POPUSTI I DOPLATE:

 • djeca od 2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe imaju popust 10% od cijene aranžmana,
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
 • Doplata za dodatno sjedište 240 KM (na upit)
 • doplata za 1/1 sobu 280 KM (na upit)

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (djeca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Barselona 2 i 3 - 20 € odrasli / 15 € deca,
 • Flamenko šou -55 € odrasli / 35 € deca,
 • Figueras - 35 € odrasli / 25 € deca.
 • Jezero Komo - 25 € odrasli / 20 € deca,

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

NAPOMENA:

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cijene izleta podložne su promjenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promjena cijena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promjene cijene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cijene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

NAČIN PLAĆANJA

 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 15 dana prije početka putovanja;

SMJEŠTAJ:

Hotel La Pieve 4* - Hotel se nalazi u Kjampu. U ponudi su klimatizovane sobe, besplatan bežični internet. Sve sobe hotela Pieve imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Doručak se služi u trpezariji. Hotelski restoran specijalizovan je za pice i lokalna jela.

Hotel H Top Olympic 3* - Kalelja ili sličan u regiji Kosta Brava

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Smješten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy posjeduje 3 otvorena bazena za odrasle i djecu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima.

U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za djecu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu djecu i igralište.

U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje. U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave.

Hotel Cavalieri della Corona 4* - Okolina Milana Okružen parkom Tičino, Best Vestern Cavalieri Della Corona je udaljen samo 3 km od milanskog aerodroma Malpensa. Hotel ima besplatan brzi WiFi u cijeloj zgradi. Sezonski otvoreni bazen i hidromasažna kada, oba smještena u uređenim baštama. Dostupan je i fitnes centar. Svaka zvučno izolovana soba ima TV, električni čajnik, sopstveno kupatilo, SAT TV kanale i klima uređaj. Doručak na bazi švedskog stola. Restoran služi internacionalnu i italijansku kuhinju za ručak i večeru svakog dana. Hotel je odmah pored izlaza Cardano al Campo sa nacionalnog puta SS336 i 30 minuta od izložbenog centra Fiera Milano.

ARENA TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ARENA TRAVEL zadržava pravo korekcije cijena usljed promjena na monetarnom tržištu ili promjena cijena smještaja ili prevoza.

ARENA TRAVEL zadržava pravo izmene u programu putovanja (redoslijed pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.

200.0 km od centra - Nea Kallikratia - Alkyonis

Iznos za rezervaciju

Ukupno:
KM 788.00

Ima slobodnih mjesta,

požurite sa rezervacijom!

Polazak u:
04:00 PM

Treba Vam pomoć pri rezervaciji? Javite nam se!

+387 55 227 310 info@happytravelbn.com
Važne informacije
Cijena uključuje
 • Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);
 • Smještaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Milana, na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni / švedski sto);
 • Smještaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u regiji Costa Brava, na bazi tri polupansiona (doručak i večera - švedski sto);
 • Smještaj u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Verone, na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Panoramska razgledanja gradova po programu
 • Usluge turističkog vodiča tokom putovanja;
 • Agencijske usluge.
 • Cijena ne uključuje
 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje je obavezno tokom putovanja.
 • Gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* - 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji
 • Gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* - 2,10 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
 • Ulaznice u muzeje tokom panoramskih razgledanja
 • Sve ne pomenute i individualne troškove
 • Napomene

  Svi programi putovanja koji se nalaze na ovoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

  Za sve programe objavljene na sajtu važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije HAPPY TRAVEL

  Licenca Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske: 14-07-325-75/22 od 28.06.2022.

  Hvala vam što ste poklonili povjerenje Turističkoj agenciji ’HAPPY TRAVEL’!

  Za svaki put - HAPPY TRAVEL!

  ADRESA

  Bijeljina, Meše Selimovića 23a

  TELEFON

  +387 55 227 310

  E-MAIL

  info@happytravelbn.com.com

  RADNO VRIJEME

  logo

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

  NAPOMENA

  Svi programi putovanja na našoj web stranici su INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera i podložni su promjeni.

  Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

  BUDIMO U KONTAKTU

  Želim da primam obavještenja putem emaila

  Vedro
  Budva | 23.4°C | Vedro
  Vedro
  Solun | 24.59°C | Vedro