Etno selo USORA Banja Vrućica

Banja Vrućica Hoteli Bosna i Hercegovina · Banja Vrućica
arrow

Opis

Etno selo Usora nalazi se u malom mjestu Milan polje, 18 km od Banje Vrućice. Kompleks etno sela se sastoji od osnovnog objekta u kojem se nalazi u suterenu restoran/diskoteka sa šankom, u prizemlju restoran sa kuhinjom, a na spratu 6 soba. Pored osnovnog objekta u kompleksu su izgradjeni i pomoćni objekti pečenjara, ribnjak, bazeni i otvorene ljetne bašte. Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora i magistralnog puta Teslić Blatnica i na svega par kilometara od katoličkog svetišta Kondžilo. Jedini je takav objekat u opštini Teslić koji se nalazi na samoj rijeci. U blizini kompleksa se nalaze velike površine obrasle šumom, u kojima je moguće organozovati šetnju i vožnju biciklima. Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.

Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru. Etno selo vam tokom ljetnih mjeseci nudi dva rekreativna bazena i plažu na rijeci Usori tako da možete u potpunosti uživati u kupanju u predivnom prirodnom okruženju.

Etno selo Usora nudi vam i odličnu ugostiteljsku uslugu sa bogatom ponudom pića i jela sa roštilja i nadaleko poznati domaći specijalitet cicvaru. Bogati sadržaji pružaju mogućnost organizacije raznih događaja i manifestacija (svadbe, krštenja, kompanijske proslave, team building i sl).


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

Cijene su izražene u KM po osobi i danu

ETNO SELO USORA

TIP SOBE

USLUGA

ZA BORAVAK TOKOM CIJELE SEZONE

1/2

ND

50

Doplata:

  • Ako se dvokrevetna ili soba sa francuskim ležajem na zahtjev gosta izdaje kao 1/1 soba, cijena se uvećava za iznos od 50% od cijene programa koji se koristi.
  • Boravišna taksa iznosi 2,20 KM dnevno po osobi (plaćanje u agenciji);
  • Prijava boravka u iznosu od 1,00 KM jednokratno pri dolasku.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*
Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14.07-325-631/18 od 03.07.2018.
Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

Pošaljite upit za: Etno selo USORA Banja Vrućica