Happy travel Bijeljina

logo

pozovite

show image

HAPPY TRAVEL u saradnji sa SG Rent a Car nudi veliki izbor vozila za najam. Cijena najma zavisi od tipa i marke vozila, kao i od samog trajanja najma.

TRAJANJE NAJMA

Minimalno trajanje najma je 24 časa (1 dan). U slučaju kada klijent kasni sa vraćanjem vozila, toleriše se 30 minuta a po isteku tolerancije, naplaćuje se novi dan najma. Klijent može produžiti najam vozila, promijeniti mjesto vraćanja vozila samo uz naše odobrenje. Klijent je dužan da nas obavijesti ukoliko vozilo vraća prije dogovorenog datuma ili vremena.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije i posebne upite… +38765/086-600, 0038765/388-111

CIJENA NAJMA

Cijena najma prvenstveno zavisi od perioda na koji se auto iznajmljuje i pređene kilometraže. U redovni cjenovnik je dozvoljeno 150 km po danu + 0,10KM za svaki naredni pređeni kilometar. Klijentima kojima je često potrebno iznajmljivanje vozila, nudimo posebne tarife kreirane da zadovolje takve zahtjeve. Cijena najma uključuje redovno održavanje vozila, zamjenu u slučaju kvara ili nezgode, osiguranje prema trećim licima i 17 % PDV. Kasko osiguranje se posebno doplaćuje. Cijena najma ne uključuje troškove goriva.

REZERVACIJE

Vozilo možete rezervisati telefonom, pozivom na: +387 65 903 556 ili na e-mail:: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

NAČIN PLAĆANJA

Uslugu iznajmljivanja vozila možete platiti gotovinski, preko računa ili kreditnom karticom.

Osiguranje u slučaju štete : Zakupac može biti osiguran od štete, ukoliko plati 10 KM po danu, u protivnom učestvuje sa 100% u šteti. Ovo osiguranje ne oslobađa zakupca odgovornosti u slučaju kršenja saobraćajnih propisa i pravila, neprijavljivanja štete policiji i ostalih obaveza i odgovornosti navedenih u Ugovoru… Šteta na gumama i donjem trapu rent a car vozila, nije pokrivena ovim osiguranjem i zakupac je dužan da plati 100% štetu.

GORIVO

Sva vozila se izdaju sa punim rezervoarom i klijent je u obavezi da ih dopuni prije vraćanja ili doplati nadoknadu za razliku goriva.

DEPOZIT

Klijent je u obavezi da ostavi depozit prilikom preuzimanja vozila. Visina ovog iznosa je jednaka visini najma plus visini učešća u šteti za odredjenu grupu vozila. Ukoliko se utvrdi da vozilo ima novo oštećenje u trenutku vraćanja, depozit će biti zadržan u onolikom iznosu koliko se klijent prema ugovoru o najmu zadužuje za oštećenje.

Ukoliko ne postoji novo oštećenje prilikom vraćanja vozila, depozit se vraća u cjelosti ili umanjen za vrijednost najma, ukoliko klijent odluči da plati najam na ovaj način.

Najmovi se obračunavaju i naplaćuju u KM.

DUGOROČNI NAJAM

Nudimo uslugu višemjesečnog najma pod posebnim uslovima.

VOZAČKA DOZVOLA

Vozač mora prezentovati validnu vozačku dozvolu. Inostrane nacionalne vozačke dozvole takođe su validne. Međunarodne vozačke dozvole su validne samo uz priloženu nacionalnu vozačku dozvolu.

DODATNI VOZAČ

Vozilom može upravljati i drugo lice, u ugovoru o najmu naznačeno kao dodatni vozač. Dodatni troškovi se ne naplaćuju za dodatnog vozača.

DODATNA OPREMA

Dodatna oprema može se naručiti prilikom rezervisanja vozila: npr. sjedište za bebu, lanci za snijeg itd. Dodatni troškovi ne naplaćuju se za dodatnu opremu.

DOSTAVA VOZILA

Nudimo vam uslugu dostave i preuzimanja vozila po vašoj želji. Preuzimanje i dostava van sjedišta našeg preduzeća se dodatno naplaćuje.

PRELAZAK GRANICE

Dodatni troškovi za najmove van granica Republike Srpske se ne naplaćuju.

Neophodno je pismeno ovlašćenje izdato od strane SG Rent a Car za prelazak preko granice.

OBAVEZNO OSIGURANJE

Sva vozila SG Rent a Car su osigurana za štete prema trećim licima,

DODACI

Sjedište za bebe (9-18 kg) BESPLATNO

Dječije sjedište (15-36 kg) BESPLATNO

Lanci za snijeg BESPLATNO

Krovni nosači BESPLATNO

Navigacija BESPLATNO

Navedena oprema nije obavezna i podliježe raspoloživosti.

OSTALI TROŠKOVI I TAKSE

PRANJE AUTOMOBILA

Ukoliko Zakupac vrati iznajmljeno vozilo prljavo biće mu naplaćeni troškovi pranja i to 10 KM za normalno zaprljano vozilo ili 50 KM za jako zaprljano vozilo kojem je potrebno uraditi dubinsko pranje.

GUBLJENJE KLJUČA

Za gubitak ključa naplaćuje se 400 KM

SAOBRAĆAJNE I PARKING KAZNE

Klijent je dužan da plati sve saobraćajne/parking kazne koje su nastale za vreme trajanja najma.

NOĆNA ISPORUKA / PRIJEM: (23:00 – 07:00)

Noćna isporuka ili prijem vozila naplaćuje se 20 KM.

Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 20 KM.

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h

blog

 Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com