Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 - viber: +387 66 187 279

Da li ste iskoristili pravo na poklon turistički vaučer? 

 

vaucerSvi punoljetni građani Republike Srpske dobili su pravo na poklon turistički vaučer od 100 KM koji se može iskoristiti do 30. juna 2021. Zašto biste propustili priliku da provedete prijatan vikend na nekom lijepom mjestu u Republici Srpskoj?

4 RAZLOGA ZAŠTO JE SADA NAJBOLJE DA POŽURITE U VAŠU TURISTIČKU AGENCIJU:


1. Vaučer u vrijednosti od 100 KM možete iskoristiti prilikom rezervacije smještaja u Republici Srpskoj za bar dvije noći. Možete iskoristiti i dva vaučera za dvije osobe ako rezervišete smještaj za bar 3 noći. Npr. možete rezervisati smještaj za vikend na Jahorini, Trebinju, Banji Vrućici, Termama Ozren,.. izaberite neki od 45 hotela sa sajta HAPPY TRAVEL-a www.happytraveln.com


2. Možete izabrati da li želite ići sopstvenim prevozom ili želite da Vam mi organizujemo sve - prevoz, smještaj, pratioca grupe i kompletan vikend program. Za Vas je HAPPY TRAVEL već pripremio nekoliko prijedloga koje možete pogledati na sajtu HAPPY TRAVEL-a www.happytraveln.com


3. Apliciranje za turistički vaučer za Vas će uraditi naši agenti prodaje. Dođite u agenciju sa ličnom kartom, a sve ostalo je naša briga. Ne morate se opterećivati sa administracijom, obrascima, prijavama... Mi ćemo sve uraditi. Cijena aranžmana će se odmah umanjiti za vrijednost vaučera od 100 KM! 


4. Iskoristite nikad povoljnije cijene za vikend pakete! Uz minimalne doplate možete provesti sjajan jesenji vikend. Svakako, najveći hit je 
vikend na Jahorini uz doplatu od 30 KM! Da li možete zamisliti bolje proveden vikend od planinskih šetnji, vožnje žičarom, bob stazom, a sve u hotelu Bistrica, sa bazenom i svim pratećim sadržajima.


Dođite u agenciju HAPPY TRAVEL u  Bijeljini, Meše Selimovića 23a ili pozovite na

055 227 310  ili 227 311


Vaša agencija za odmor i uživanje!

HAPPY TRAVEL

Turistički vaučeri - odgovori na sva pitanja

Čuli ste za turističke vaučere od 100 KM, ali niste sigurni kako da do njih dođete i kako da ih iskoristite. Donosimo 8 najčešćih pogrešnih stavova o turističkim vaučerima:

vaucer 

1. Turistički vaučer od 100 KM nije za mene i ne mogu ga iskoristitI

Netačno. Turistički vaučer od 100 KM mogu dobiti i iskoristiti svi punoljetni građani Republike Srpske prilikom rezervacije smještaja za bar 2 noći posredstvom svoje turstičke agencije ili direktno u nekom od preko 50 hotela u Republici Srpskoj.

2. Cijena jednog noćenja je 100 KM, a ja moram doplatiti još bar 2 noćenja

Netačno. Cijena noćenja ili cijelog aranžmana je po redovnim cjenovnicima hotela. Krajnji iznos za plaćanje se umanjuje za vrijednost turističkog vaučera. Npr. ako vikend aranžman redovno košta 130 KM, cijena koju plaćate je samo 30 KM!

3. Aplikacija za dobijanje turističkog vaučera od 100 KM je komplikovana i dugotrajna

Netačno. Apliciranje za vaučer jednostavno možete uraditi u vašoj turističkoj agenciji. Ponesite svoju ličnu kartu i izaberite destinaciju gdje želite da iskoristite vaučer, a sve ostalo će za vas uraditi agenti prodaje u turističkoj agenciji.

4. Aranžmani uz turistički vaučer su dosta skuplji

Netačno. Redovne cijene aranžmana se samo umanjuju za vrijednost turstičkog vaučera od 100 KM. Npr. ako vikend aranžman redovno košta 130 KM, cijena koju plaćate je samo 30 KM!

5. Sa turističkim vaučerom od 100 KM nemam gdje otići

Netačno. Ponuda hotela u najatraktivnijim destinacijama u Republici Srpskoj je vrlo bogata. Možete izabrati vikend na Jahorini, Trebinju, Banji Vrućici, Termama Ozren, Banjaluci, Višegradu... Otkrijte sami mjesta za koja ste oduvijek znali, ali niste imali vremena da ih posjetite. Provedite ugodno vrijeme sa najdražima, porodicom, prijateljima i iskorstite ove lijepe jesenje dane na najbolji način i po nikad povoljnijim uslovima.

6. Turistički vaučer je prevara, moram još puno više doplatiti

NetačnoNikakve prevare sa turističkim vaučerima nema. Turistički vaučer je čist poklon Ministarstva trgovine i turizma građanima kojim samo umanjujete konačnu cijenu aranžmana. Ponuda aražmana po vrlo pristupačnim cijenama, sa vrlo malim doplatama uz vaučer i to u najatraktivnijim destinacijama u Republici Srpskoj je vrlo bogata.

7. Jedna osoba može koristiti više vaučera

Netačno. Svaka punoljetna osoba može samo jednom aplicirati za jedan vaučer u vrijednosti od 100 KM. Moguće je da dvije osobe iskoriste dva vaučera ako rezervišu najmanje 3 noćenja. Svaka aplikacija se prije odobrenja vaučera u Ministarstvu provjerava i zloupotrebe nisu moguće.

8. Vaučer treba stići na moju adresu

Netačno. Nakon apliciranja za vaučer u vašoj turističkoj agenciji, nakon najčešće jednog dana bićete obavješteni od strane turističke agencije da je vaš vaučer odobren i cijena aranžmana umanjena za vrijednost vaučera od 100 KM. U agenciji plaćate samo doplatu, tj razliku u cijeni između cijene aranžmana i vrijednosti vaučera.

Šta su turistički vaučeri

vaucerTuristički vaučer je dokument koji izdaje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske na osnovu koga korisnik vaučera ostvaruje pravo na subvenciju troškova usluge smještaja koja uključuje noćenje sa doručkom u jednoj smještajnoj jedinici ugostiteljskog objekta za smještaj.

Korisnik vaučera može biti svaki punoljetni građanin Republike Srpske. Korisnik vaučera može koristiti vaučer samo radi plaćanja usluga smještaja koja uključuje noćenje sa doručkom kod ugostitelja koji pruža ugostiteljske usluge u ugostiteljskom objektu za smještaj van mjesta prebivališta korisnika vaučera.

Vaučer se može iskoristiti za plaćanje:

 • troškova usluge smještaja u minimalnom trajanju od dva noćenja zaredom, u korist jednog korisnika vaučera,
 • troškova usluge smještaja u minimalnom trajanju od tri noćenja zaredom u korist dva korisnika vaučera 
 • troškova usluge smještaja u minimalnom trajanju od četiri noćenja zaredom u više ugostiteljskih objekata za smještaj, u korist tri korisnika vaučera, ukoliko se turistički aranžman realizuje posredstvom turističke agencije.

U Turističkoj agenciji HAPPY TRAVEL možete iskoristiti pravo prijave za turistički vaučer ako ste:dozivi srpsku

 • punoljetan građanin Republike Srpske,
 • imate prijavljeno mjesto prebivališta u Republici Srpskoj ili imate prijavljeno mjesto prebivališta u Brčko Distriktu i državljanstvo Republike Srpske
 • imate rezervisan smještaj posredstvom naše agencije u objektu van mjesta prebivališta.

Turistički vaučer može koristiti samo lice na čije ime vaučer glasi. Korisnik vaučera ostvaruje pravo na subvenciju troškova usluge smještaja koja uključuje noćenje sa doručkom u jednoj smještajnoj jedinici ugostiteljskog objekta za smještaj, bez subvencije ostalih troškova ishrane i pića ili drugih fakultativnih usluga. Turistička agencija HAPPY TRAVEL naplaćuje korisniku vaučera uslugu umanjenu za vrijednost turističkog vaučera.

Turistički vaučer u iznosu od 100 KM može se iskoristiti do 30. oktobra 2022. godine.

Kako do turističkog vaučera?

Aplikaciju možete uraditi kod nas u agenciji i mi ćemo je uz vašu saglasnost dostaviti Ministarstvu trgovine i turizma. Ako želite, možete i sami aplicirati, a obrazac možete preuzeti OVJDE i dostaviti poštanskim putem na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banjaluka) ili popunjavanjem obrasca prijave putem elektronske aplikacije "eVaucer" koja je dostupna na internet stranici Ministarstva.

Prijava za vaučer sadrži:

 • ime i prezime podnosioca prijave
 • JMBG podnosioca prijave
 • adresu prebivališta
 • kontakt telefon
 • naziv ugostiteljskog objekta za koji je izvršena rezervacija, kao i naziv naše turističke agencije HAPPY TRAVEL
 • period rezervacije smještaja
 • izjavu kojim podnosilac prijave pod materijalnom odgovornošću garantuje da us podaci iz prijave tačni i istiniti.

Uz Prijavu za vaučer potrebno je dostaviti:

 • potvrdu o rezervaciji smještaja koju ćete dobiti u Turističkoj agenciji HAPPY TRAVEL
 • kopiju lične karte ili pasoša korisnika vaučera.

Ukoliko najmanje dva lica namjeravaju koristiti turistički vaučer radi plaćanja troškova smještaja u jednoj smještajnoj jedinici u minimalnom trajanju od četiri noćenja zaredom u jednom ili više ugostiteljskih objekata za smještaj, dužni su Ministarstvu podnijeti pojedinačnu Prijavu za vaučer.

Rok za podnošenje Prijave za vaučer ističe sa danom 10.11.2020. godine.

DESTINACIJE NA KOJIMA MOŽETE ISKORISTITI VAUČERE

Za sve dodatne informacije kako ostvariti pogodnost korišćenja vaučera stojimo Vam na usluzi.

Vaš HAPPY TRAVEL

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

 • pon - pet: 08-20 h
 • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | 15.91°C