Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 - viber: +387 66 187 279

Turistički vaučeri - odgovori na sva pitanja

Čuli ste za turističke vaučere od 100 KM, ali niste sigurni kako da do njih dođete i kako da ih iskoristite. Donosimo 8 najčešćih pogrešnih stavova o turističkim vaučerima:

vaucer 

1. Turistički vaučer od 100 KM nije za mene i ne mogu ga iskoristitI

Netačno. Turistički vaučer od 100 KM mogu dobiti i iskoristiti svi punoljetni građani Republike Srpske prilikom rezervacije smještaja za bar 2 noći posredstvom svoje turstičke agencije ili direktno u nekom od preko 50 hotela u Republici Srpskoj.

2. Cijena jednog noćenja je 100 KM, a ja moram doplatiti još bar 2 noćenja

Netačno. Cijena noćenja ili cijelog aranžmana je po redovnim cjenovnicima hotela. Krajnji iznos za plaćanje se umanjuje za vrijednost turističkog vaučera. Npr. ako vikend aranžman redovno košta 130 KM, cijena koju plaćate je samo 30 KM!

3. Aplikacija za dobijanje turističkog vaučera od 100 KM je komplikovana i dugotrajna

Netačno. Apliciranje za vaučer jednostavno možete uraditi u vašoj turističkoj agenciji. Ponesite svoju ličnu kartu i izaberite destinaciju gdje želite da iskoristite vaučer, a sve ostalo će za vas uraditi agenti prodaje u turističkoj agenciji.

4. Aranžmani uz turistički vaučer su dosta skuplji

Netačno. Redovne cijene aranžmana se samo umanjuju za vrijednost turstičkog vaučera od 100 KM. Npr. ako vikend aranžman redovno košta 130 KM, cijena koju plaćate je samo 30 KM!

5. Sa turističkim vaučerom od 100 KM nemam gdje otići

Netačno. Ponuda hotela u najatraktivnijim destinacijama u Republici Srpskoj je vrlo bogata. Možete izabrati vikend na Jahorini, Trebinju, Banji Vrućici, Termama Ozren, Banjaluci, Višegradu... Otkrijte sami mjesta za koja ste oduvijek znali, ali niste imali vremena da ih posjetite. Provedite ugodno vrijeme sa najdražima, porodicom, prijateljima i iskorstite ove lijepe jesenje dane na najbolji način i po nikad povoljnijim uslovima.

6. Turistički vaučer je prevara, moram još puno više doplatiti

NetačnoNikakve prevare sa turističkim vaučerima nema. Turistički vaučer je čist poklon Ministarstva trgovine i turizma građanima kojim samo umanjujete konačnu cijenu aranžmana. Ponuda aražmana po vrlo pristupačnim cijenama, sa vrlo malim doplatama uz vaučer i to u najatraktivnijim destinacijama u Republici Srpskoj je vrlo bogata.

7. Jedna osoba može koristiti više vaučera

Netačno. Svaka punoljetna osoba može samo jednom aplicirati za jedan vaučer u vrijednosti od 100 KM. Moguće je da dvije osobe iskoriste dva vaučera ako rezervišu najmanje 3 noćenja. Svaka aplikacija se prije odobrenja vaučera u Ministarstvu provjerava i zloupotrebe nisu moguće.

8. Vaučer treba stići na moju adresu

Netačno. Nakon apliciranja za vaučer u vašoj turističkoj agenciji, nakon najčešće jednog dana bićete obavješteni od strane turističke agencije da je vaš vaučer odobren i cijena aranžmana umanjena za vrijednost vaučera od 100 KM. U agenciji plaćate samo doplatu, tj razliku u cijeni između cijene aranžmana i vrijednosti vaučera.

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | 15.91°C