Happy travel Bijeljina

logo

pozovite

Santa Beach 4* - Agia Triada

Solunska regija Hoteli Grčka · Solun
arrow

Opis

Ovaj hotel smješten je uz obalu, pokraj plaže Galaxias s plavom zastavom, 19 km od Soluna i 9 km od aerodroma Macedonia, između sela Nei Epivates i Agia Triada.

Sve potpuno obnovljene sobe i suitevi hotela Santa Beach imaju vlastiti balkon s prekrasnim pogledom. Sve klimatizirane jedinice sadrže TV sa satelitskim programima, mini bar i sef. Na zahtjev su dostupne sobe za nepušače i sobe prilagođene osobama s invaliditetom.

Hotel takođe ima otvoreni bazen sa snek barom pokraj bazena, vinski salon Kassiopeia s potpuno snabdjevenim barom i gurmanski restoran Andromeda koji poslužuje specijalitete sredozemne te grčke kuhinje i nudi prekrasan pogled na more.

U hotelu je dostupan veliki poslovni i kongresni centar koji pruža sve usluge, pristup internetu te objekte za dešavanja u zatvorenom prostoru za do 400 osoba.

Hotel Santa Beach nalazi se na dobroj lokaciji i nudi pristup bioskopu, zabavnim parkovima te noćnim lokalima i mogućnosti posjeta vinskim rutama sjeverne Grčke, šopinga u obližnjem tržnom centru Cosmos i vožnje do Svete gore Atos ili plaža na poluostrvu Chalkidiki. 


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Sadržaji

santa

Pošaljite upit za: Santa Beach 4* - Agia Triada

Kontakt

logo

Meše Selimovića 23 A, Bijeljina, BiH
telefon +387 55 227 310   ili   227 311
mobilni viber whatsapp +387 66 187 279
mail  info@happytravelbn.com

Kontakt:

Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 08-20h
subota: 09-15h