Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 - viber: +387 66 187 279

Naša preporuka za Ljeto 2022.

Blue Delphin

4 Metamorfosi

HTP Slovenska plaža 4*

4 Budva

Hotel Princess

4 Bar

Grecotel Astir

5 Aleksandropolis

Mediteran

4 Bečići

Aleksandar

4 Budva

Palmon Bay

4 Igalo

Pearl Beach

4 Čanj

Najpovoljniji izbor za ovo ljeto

Južno more

2 Sutomore

BIP

3 Budva

Pansion Obala

3 Rafailovići

Korali

2 Sutomore

Najtraženiji hoteli u Crnoj Gori

Hotel Princess

4 Bar

HTP Slovenska plaža 3*+

3 Budva

Aleksandar

4 Budva

Pearl Beach

4 Čanj

Montenegro Beach Resort

4 Bečići

Carine Hotel Delfin

4 Bijela

Carine Hotel Park

4 Bijela

Ruža vjetrova

4 Dobra Voda

Iberostar Bellevue

4 Bečići

Vile Oliva

4 Petrovac

Castellastva

4 Petrovac

HTP Slovenska plaža 4*

4 Budva

Akcijske cijene i popusti

Aleksandar

4 Budva

HTP Slovenska plaža 3*+

3 Budva

Splendid

5 Bečići

Iberostar

4 Njivice

Castellastva

4 Petrovac

Palas

4 Petrovac

Montenegro Beach Resort

4 Bečići

Iberostar Slavija

5 Budva

HTP Slovenska plaža 4*

4 Budva

Iberostar Bellevue

4 Bečići

Hotel Azul Beach Resort

3 Ulcinj

Anita

3 Bečići

Daleke destinacije

ThaiLand

Tajland

Sejšeli

Sejšeli

Zanzibar

Zanzibar

Dominikana

Dominikana

Maldives

Maldivi

Dubai

Dubai

Kuba

Kuba

Bali

Bali

Book by phone
Radno vrijeme: 08:00 - 20:00

Upiti i rezervacije telefonom

+387 (0) 55 227 310

Patrola CRNA GORA 2021- I dio

Piše: Stanko Zarić

KONAČNO. Krećemo na more :)
Idemo prije naših putnika, da bismo iz prve ruke provjerili ponudu i dali preporuke kako najbolje provesti odmor koji svi, nakon prošle vanredne godine, toliko iščekujemo. 

Crna Gora 1

Naravno, prvo pitanje je gdje možemo ići i pod kojim uslovima. Koliko je pandemija poremetila ili promijenila uslove putovanja i ljetovanja, šta se u međuvremenu promijenilo u ponudi i kako najbolje isplanirati, rezervisati i otići na odmor.

Naš prijedlog za ovu sezonu je svakako odmor u CRNOJ GORI. Iz mnogo razloga. Prvo, Crna Gora je tradicionalno najtraženija destinacija naših putnika. Drugo, Crna Gora je najbliža, pa je najlakše i najjeftinije doći u Crnu Goru. Ako nemate svoj prevoz postoje organizovani i svakodnevni autobuski polasci. Treće, ponuda hotela, apartmana i privatnog smještaja u Crnoj Gori je nikad povoljnija. Mnogi hotelijeri u predsezoni daju prilične popuste i ozbiljno računaju na naše tržište, pa se čini da je ponuda nikad bolja. I na kraju, možda i presudno, za ulazak u Crnu Goru nisu potrebni nikakvi testovi, niti drugi uslovi, a u slučaju oboljenja od Covid-a Crna Gora će organizovati besplatno liječenje za sve turiste. Razloga ima još mnogo i sa punim srcem možemo preporučiti da izaberete Crnu Goru kao destinaciju za ovo ljeto.

cg1

Naše putovanje ćemo proširiti i drugim prijedlozima šta biste usput mogli obići, vidjeti, posjetiti. Potrudićemo se da u nekoliko nastavaka opišemo što detaljnije ponudu Crne Gore i istočnog dijela Republike Srpske.

 

Dan prvi - putovanje istočnim dijelom Republike Srpske

Planirali smo da prvi dan provedemo u obilasku istočnog dijela Republike Srpske. Da bismo stigli obići što više, krenuli smo u ranim jutarnjim satima i već oko 12h smo stigli u Višegrad. Drina nas je dočekala premošćena čuvenom ćuprijom, modra, zelena, bojom koju ne srećemo u našim ravničarskim krajevima. Most se protegao, baš kao u priči, i što je Drina bila veća i brža i ćuprija se činila veća i grandioznija. Dolazak u Višegrad podrazumijeva da prošetate i Andrićgradom, popijete kafu među kamenim zidinama ili se slikate ispred biste našeg nobelovca. 
vilina vlas1
Nedaleko od Višegrada, na samo nekoliko kilometara nalazi se Rehabilitacioni centar VILINA VLAS . Ime doslovno opisuje ljepotu ovog kraja. Beskrajno zelena šuma, pitoma brda, cvrkut ptica i šum potočića... sve govori da smo došli u pravu oazu mira. Banjski hotel ima osnovne sadržaje, ali i veliki bazen sa termalnom vodom i odličan je za rehabilitaciju i relaksaciju. Nešto niže od hotela nalaze se stari hamami iz turskog perioda, u koji su u proteklim vijekovima svraćali brojni karavani i putnici. Nakon boravka u ovoj prirodnoj ljepoti umor potpuno nestaje i čini nam se da smo put tek započeli.
 
vilina vlas2
Iz Višegrada vraćamo se do raskrsnice za Foču i vozimo tim pravcem. Naravno, u Nacionalnom parku Sutjeska vas pozivamo na oprez tokom vožnje jer pejzaži će vam sigurno oduzeti dah i vući pogled. Kanjon Sutjeske, okolne strme litice Zelengore, Volujaka, Maglića svakako traže posebnu priču, ali na ovom putovanju imali smo vremena samo toliko da obiđemo čuveni spomenik iz NOB-a, renovirani hotel Mladost i nekoliko planinskih apartmana, ali smo od domaćina čuli i da ljeti radi veliki bazen, kao i da se ovdje organizuju koncerti i festivali na otvorenom. Ako imate vremena, parkirajte se i siđite do Sutjeske, rashladite ruke u poslovično hladnoj i bistroj vodi ili nakupite par raznobojnih kamenčića, kao uspomenu na ovaj divan kraj.

zelengora

Nakon nešto lošijeg puta kroz kanjon stižemo u Gacko, vozeći se kroz smirujuće pejzaže Gatačkog polja. Vodite računa da vas ne iznenadi poneko goveče koje baš i ne mari za naše puteve ili navike i mirno uživa baš tu gdje biste vi da prođete. Na prvi pogled, Bilećko jezero iz daleka se čini kao da smo stigli do mora, pa kad je već tako, predlažemo da ručate u restoranu sa panoramskim pogledom na jezero.  U ponudi su mnogi riblji specijaliteti, a i teletina ispod sača je za svaku preporuku.

bilecko2

Naše današnje putovanje planirali smo završiti u TREBINJU. Najsunčaniji i, mnogi bi rekli, najljepši grad Republike Srpske, svakako zaslužuje da u njemu provedemo bar jedno popodne i veče, malo odmorimo i sutra krenemo ka Crnoj Gori. Već na samom prilasku gradu, panorama koju nam meko obasjava popodnevno sunce, nam daje inspiraciju za fotografisanje. Za Trebinje spremite poveću memorijsku karticu jer ćete u svakom momentu imati scene i pejzaže za pamćenje. 
trebinje 1

O Trebinju se može pisati nadugo i naširoko, ali ono što svakako treba da vidite je stari grad sa trgom pod platanima, da popijete piće u autentičnoj atmosferi koja je mješavina duha mediterana i hercegovačkog kamena obasjanog vrelim suncem. Između starih zgrada, u pasažima će vas iznenaditi neki prijatan kutak sa autentičnom muzikom i ponudom hercegovačkih vina. Veče je najbolje provesti u šetnji obalama Trebišnjice, koja čas teče, čas nestaje, a kao da je uvijek tu, nepomična i stara kao i sam grad. 

trebinje 2

Trebinje obiluje odličnim hotelima, a svakako najveći kompleks se nalazi nekoliko kilometara van grada. Čuveni GRAD SUNCA sadrži hotele, apartmane i paviljone, akvapark sa otvorenim i zatvorenim bazenom, sportskim terenima, amfiteatrom i svim pratećim sadržajima za kompletan odmor i relaksaciju. Sa kapacitetom od preko 1000 ležajeva Grad Sunca je cjelina za sebe i ovdje vam ništa neće nedostajati. Idealan je izbor za porodični odmor, za đačke i studentske ekskurzije, za poslovne sastanke, kongrese, seminare, festivale, koncerte... Važno je istaći da uz turističke vaučere Ministarstva turizma Republike Srpske, boravak u Gradu Sunca je vrlo povoljan i svaki punoljetni građanin Republike Srpske bi trebao iskoristiti priliku za vikend putovanje..

 grad sunca1

grad sunca2

trebinje 4

Bilo da izaberete hotel Panorama 5*, hotel SL Olimp 3* ili Aparthotel Bijeli grad, sa malom doplatom na vaučere i uz organizovan prevoz od strane Happy Travel-a, eto idealne prilike da za vikend promijenite sredinu, uzmete predah tokom proljeća i napravite sebi prijatan izlet.

trebinje 3

Koliko god planirate da ostanete u Trebinju biće vam malo.  Obilazak starog grada, Trebišnjice, čuvenog Arslanagića mosta, Hercegovačke Gračanice, spomenika Dučiću ... upotpunjen sa relaksacijom i rekreacijom u akva parku Grada sunca, napuniće vam baterije i učiniti da se osjećate srećno i zadovoljno.
Naše putovanje nastavljamo nakon doručka, ka Herceg Novom.

Patrola CRNA GORA 2021 - prvi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - drugi dio

Patrola CRNA GORA 2021 - treći dio

Patrola CRNA GORA 2021 - četvrti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - peti dio

Patrola CRNA GORA 2021 - šesti dio

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Clear Sky
Bijeljina | 27.46°C