Bijeljina, Meše Selimovića 23a +387 55 227 310 - viber: +387 66 187 279

 BLOG

Alexandros Palace

Ouranopolis, Ouranopolis, Greece Prikaži kartu

Alexandros Palace Hotel & Suites, jedan od najboljih hotela u prelepoj oblasti Tripiti, u blizini Svete Gore, izgrađen je na bujnoj zelenoj padini koja seže do zlatne plaže i blistavog plavog mora. Smešten u jednom od najlepših predela u Grčkoj, zagrljen čistom, grčkom prirodom i njenom netaknutom, sirovom lepotom, Alexandros Palace je idealan za porodice sa decom, parove, ljubitelje hrane i prirode. Hotel Alexandros Palace karakteriše tradicionalna i moderna arhitektura i stil. Hotel se sastoji od ukupno 243 sobe za goste, sve moderno opremljene savremenom opremom. Dvospratna zgrada novog krila, sastoji se od 97 luksuznih hotelskih soba jedinstvenog stila, kombinujući prefinu modernu arhitekturu sa retro elementima i sve udobnosti hotela sa 5 zvezdica.

4

Raspoloživost i cijene

Unesite datum, broj noći, broj odraslih i uzrast djece i provjerite cijene za ovaj hotel (izražene su u EUR po aranžmanu!)

Nedavno pregledano

ADRESA

Bijeljina, Meše Selimovića 23a

TELEFON

+387 55 227 310

E-MAIL

info@happytravelbn.com

INFORMACIJE

Radno vrijeme: 

  • pon - pet: 08-20 h
  • subota: 09-15 h

Svi programi putovanja koji se nalaze na našoj web stranici su isključivo INFORMATIVNOG i PROMOTIVNOG karaktera. Zvanični programi putovanja sa cjenovnikom dostupni su u agenciji i oni su sastavni dio ugovora o putovanju.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter za najatraktivnije ponude
Overcast Clouds
Bijeljina | -2.33°C